Kamēr Eiropā vēl nav norimis tā dēvētais zirga gaļas skandāls, par interneta sensāciju kļuvusi kāda reklāma, kurā galvenajā lomā iejuties īpaši smieklīgs un atraktīvs ponijs.

Interneta firmas Three reklāmā ponijs grupas Fleetwood Mac dziesmas Everywhere pavadībā izpilda tā saucamo "Mēness gaitu", kura aizsācējs bija nu jau mūžībā aizgājušais "popmūzikas karalis" Maikls Džeksons.

Reklāmas video tapis uz vienas no Skotijai piederošā Šetlandes arhipelāga salām, un filmēšanas laikā video galvenajam varonim - piecus gadus vecajam ponijam Soksam (Socks) - bijis pat savs frizieris.

Ponija saimniece Mērija Viljamsone atzinusi, ka ir ļoti lepna par savu lolojumu, bet par ponija slavu nebrīnās, jo mazajam zirdziņam vienmēr ļoti patikusi uzmanība, tāpēc viņa kļūšana par zvaigzni esot tikai likumsakarīga.

Sieviete arī atklājusi, ka pēc reklāmas publiskošanas viņa saņēmusi vairākus piedāvājumus pārdot savu mīluli, bet Mērija tos visus noraidījusi, atzīstot, ka nekad nespētu šķirties no talantīgā ponija.

Ar dzīvnieku pirms filmēšanas strādājusi vietēja trenere Eleina Teita, kura medijiem pastāstījusi, ka "Mēness gaitu" dzīvniekam iemācījusi, cienājot viņu ar burkāniem, un jau divu nedēļu laikā apmācāmais bijis gatavs filmēties.

Dejojošais ponijs, kurš reklāmā visus trikus izpilda pats, ieguvis nedalītas interneta lietotāju simpātijas, un daudzi šo reklāmu nodēvējuši par, iespējams, labāko šī gada reklāmas klipiņu pasaulē.

Par video popularitāti liecina arī fakts, ka drīz pēc tā publicēšanas globālajā tīmeklī publicētas neskaitāmas video versijas, kurās prasmīgi asprāši reklāmu papildinājuši ar jaunām detaļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!