Foto: Publicitātes foto
Viens no veidiem, kā atslodzes brīdī ļaudis visā pasaulē izklaidējas pie saviem datoru ekrāniem, ir smieklīgu un piemīlīgu dzīvnieciņu bilžu aplūkošana, un visai lielu popularitāti tīmeklī izdevies gūt kādam franču buldogam vārdā Frenks.

Frenks ir viens no populārākajiem suņukiem foto vietnē Instagram, un četrkājainā mīluļa kontam ir vairāk nekā 200 tūkstoši sekotāju visā pasaulē, kas katru dienu ar lielu aizrautību gaida jaunus foto mirkļus no dzīvnieciņa ikdienas gaitām.

Frenka saimnieki katru dienu tīmeklī publicē vairākus attēlus, kurā piemīlīgais suņuks iemūžināts savās ikdienas gaitās, un nereti attēli ir padevušies visnotaļ uzjautrinoši, kā rezultātā dzīvnieka popularitāte ar katru dienu turpina pieaugt.

Jāatzīmē, ka franču buldogam Frenkam ir izveidoti konti arī citās tīmekļa vietnēs, tajā skaistā arī sociālajā tīklā Facebook, kur četrkājainajam mīlulim izveidojies visai prāvs fanu pulciņš, kas regulāri komentē un sajūsminās par suņu puikas attēliem.

Suņuka popularitāti vēl jo vairāk pastiprina fakts, ka Frenks izskatās īpaši neapmierināts un nīgrs, un daudziem mīluļa faniem dzīvnieks atgādina dusmīgu večuku, kurš vienmēr ir nelāgā omā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!