Foto: LETA

Lielbritānijas Kembridžšīras grāfistē cūka, ko vietējie iedzīvotāji izglābuši no nāves kautuvē, nospriedusi, ka ir suns. Atrodoties mājā kopā ar suņiem, cūka sāka imitēt viņu izturēšanos, vēsta "The Daily Mirror".

Cūku vārdā Fella nopirkuši Emīlija Kītsa un Dastins Gracioti. Viņi ir veģetārieši un vēlējušies parādīt, ka dzīvnieki varbūt  ne tikai pārtika.

Pēc nogādāšanas jaunajās mājās, kur jau dzīvojuši trīs nelieli suņi, Fella iemācījusies staigāt pavadiņā, kā arī klausīt komandām "sēdi", "gaidi". Viņa arī mēģinājusi riet.

Cūka ikdienā tiek barota ar vārītiem dārzeņiem un banāniem. Viņa guļ saimnieku guļamistabā kopā ar suņiem, tāpat Fellai ir atļauts bez jebkādiem ierobežojumiem pārvietoties pa māju. "Tas ir tāpat kā paņemt suni, tikai Fella ir daudz tīrāka un viņu ir vieglāk kopt," atzinusi cūkas saimniece Kītsa.

Šobrīd cūka, kura nesen kā palikusi gadu veca, izaugusi tik liela, kā pieaudzis vācu aitu sugas suns un turpina augt vēl.

Ģimene Fellu no tās bijušajiem īpašniekiem - lauksaimniekiem nopirka par 100 ASV dolāriem 2014.gada vidū, kad sivēnam bija trīs mēneši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!