Viņam patīk doties pastaigās un ielekt saimnieka klēpī. Izklausās pēc suņa? Tiesa, bet šīs darbības raksturo arī kādu āzīti Lielbritānijā. Mirror vēsta, ka āzis Hobo uzturas kopā ar suņiem un ar kompāniju ir saradis.

Treisija Flauersa āzi ievēroja kādas dzīvnieku aprūpes iestādes sociālajā tīklā un izlēma dzīvniekam dot patvērumu. Tā kā viņai ir arī citi mājdzīvnieki, Flauersa atbildīgajās iestādēs iesniedza īpašu atļauju, kas ļauj ar āzi pastaigāties publiskās vietās.

Āzītis Hobo labprāt pavada laiku kopā ar suņiem, turklāt iesaistās spēlēs un, gluži kā jebkurš četrkājainais draugs, iesēžas saimnieka klēpī.

"Es tiešām domāju, ka viņam nav ne jausmas, ka viņš ir āzis un viņš domā, ka ir suns. Man ir arī divi citi āži, bet tie nelīdzinās Hobo. Pārējie izturas kā parasti āži, taču Hobo ir vispriecīgākais tad, kad pavada laiku ar suņiem," stāsta Flauersa.

"Hobo iet pastaigās ar suņiem un paklausīgi seko man, ja netiek līdzi pārējiem," tā viņa saimniece. "Viņš sagaida, ka mēs ārā iesim katru dienu, un, ja es kādudien Hobo neizstaidzinu, viņš sāk blēt un meklēt mani pa māju."

Hobo saimniece lepojas ar visai plašu aprūpējamo dzīvnieku kompāniju. Viņas apgādībā dzīvo pieci suņi, 14 vistas, četri kaķi, divi seski, papagailis un trīs āži.

Tiesa, Hobo nedzīvo vienā mājā ar Flauersu, viņam iekārtota guļvieta kopā ar vistām āra piebūvē, jo āzis vēl nav pieradināts dzīvei mājā. Taču saimniece stāsta, ka āzim tiek ļauts dzīvoties pa virtuvi, kur viņu arī vienmēr samīļo.

Līdzīgi kā suņiem, arī āzim Hobo patīk no galda nozagt ēdienu un pat mēģināt uz tā uzlekt.

Stāstot par apkārtējo cilvēku reakciju, viņiem redzot, ka āzis pastaigājas kopā ar suņiem, Flauersa atklāj, ka cilvēku viedokļi esot dažādi. Vieni brīnās, ka starp suņiem ir āzis, citi - pat nepamana atšķirību un neievēro, ka pastaigā izvests arī āzītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!