Foto: Vida Press
Adelainā Dienvidaustrālijā kāds savvaļas āzis dzīvo lielā pļavā kopā ar aptuveni 60 ķenguriem, un, kā izskatās, uzskata sevi par vienu no viņiem, vēsta "Vida Press".

Nekustamo īpašumu aģente Naomi Vila, kura dzīvo netālu, skaidro, ka pirmo reizi ieraudzījusi āzi, spēlējoties ar viņa draugiem ķenguriem, pirms vairākiem gadiem.

"Lauks, kur mīt neparastais āzis, nav iežogots. Teritorija ir pietiekami liela, lai visi 60 ķenguri un āzis ganītos katrs atsevišķi, taču ragainis visu laiku turas lielākā ķengura tuvumā, kas varētu būt barvedis."

Naomi Vila atzīst, ka ir pārsteigta, ka divi tik atšķirīgi radījumi var tik labi satikt savā starpā, lai gan mēs, cilvēki, bieži vien to nespējam.

"Šo ķenguru pirmoreiz pamanīju pirms vairākiem gadiem, un, godīgi sakot, sākumā man iztālēm šķita, ka tas ir ēzelis. Zinu, ka tas izklausās smieklīgi, bet šis āzis ir ļoti liels un masīvs."

Nekustamo īpašumu aģente stāsta, ka bieži redz piestājam automašīnas, lai iemūžinātu neparastos draugus. Tiem, kuri uz šo vietu ierodas, jo padzirdējuši par dīvaino āzi, gan ne vienmēr izdodas viņu ieraudzīt, jo teritorija, kur ragainis mitinās, ir liela. Tāpēc Naomi ļoti lepojas ar fotogrāfiju, ko viņai izdevies uzņemt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!