Foto: Shutterstock

Baudīt bezmaksas procedūras garaušu kompānijā – izklausās neiespējami, taču Londonā, Lielbritānijā, uz dažām dienām marta vidū parādīsies trusīšu spa. Kā vēsta portāls Metro.co.uk, šāds pop-up trusīšu spa būs pirmais pasaulē, turklāt tajā varēs baudīt ļoti veselīgas procedūras, kā arī pavadīt laiku ļepatotāju kompānijā.

Skaistumkopšanas zīmols "7th Heaven" Londonā plāno atvērt pasaulē pirmo trušu spa. Tiesa, ne jau trusīšiem tiks veiktas dažādas skaistumkopšanas procedūras, bet gan cilvēkiem, kuri tās varēs baudīt garaušu kompānijā.

Tiesa, par dzīvniekiem spa arī parūpēsies. Trušiem tiks nodrošināti lieliski un plaši uzturēšanās apstākļi, kā arī ēdiens un saskarsme ar cilvēku, kas dzīvnieciņiem tik ļoti nepieciešama.

Plānots, ka procedūras būs par velti, turklāt apkārt cilvēkiem ļepatos priecīgie dzīvnieciņi. Šis prieks gan nebūs ilgs, jo trusīšu spa pastāvēs pavisam neilgu laiku – divas, trīs dienas.

Līdzās bezmaksas sejas masāžām un terapijām, ko nodrošinās kvalificēti skaistuma speciālisti, spa apmeklētājiem būs pieejami arī veselīgi bezmaksas našķi, piemēram, dārzeņi, kā arī dzērieni.

Trusīšu spa garauši tiks sarūpēti no Grīnvičas trušu patversmes. Zīmola pārstāvis Stīvens Vanhemmens stāsta: ""7th Heaven" mīl dzīvniekus tikpat, cik cilvēkus, tāpēc šis ir ideāls veids, kā to apvienot."

"7th Heaven" ir zīmols, kas savā darbībā izmanto tādus kosmētikas līdzekļus, kuros nav izmantoti dzīvnieki. Zīmola produkcijā izmanoti dabas līdzekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!