Sēž kā surikats, bet nav surikats? Atbilde uz šo jautājumu ir pavisam vienkārša – tas ir kaķis Džordžs! ASV dzīvojošais mīlulis jau no mazotnes ir radis sēdēt uz pakaļķepām, ziņkārīgi novērojot apkārt notiekošo. Viņa saimnieki nespēj izskaidrot, kāpēc viņu četrkājainais draugs tā dara, taču viens gan ir skaidrs – šī darbība neatstāj vienaldzīgus tūkstošiem cilvēku, kuri sociālajos tīklos seko līdzi rudā Džordža ikdienai.

Rudais kaķis Džordžs kopā ar saviem saimniekiem dzīvo Teksasā, ASV, taču ir slavens daudzviet pasaulē. Džordžs vizuāli atgādina Persijas kaķi, un tālu no patiesības šis apgalvojums nav. Kaķis ir mančkina un īsspalvainā eksota krustojums.

Kā portālam Dailymail.co.uk atklāj kaķa saimnieks Endrjū Parks, ģimenei nav ne jausmas, kāpēc kaķis teju visu laiku sēž un pat stāv uz abām pakaļķepām. "Viņš vienkārši tā sāka darīt, un ikreiz, kad viņš grib, viņš apsēžas uz pakaļkājām kā surikats," stāsta Endrjū.

Interesantajam kaķim ir gandrīz divi gadi. Ģimenē viņš ienācis, būdams sešas nedēļas vecs, bet turpmāko nedēļu laikā kaķēns sācis sēdēt uz abām pakaļķepām, un neviens no ģimenes locekļiem nezina, kā un kāpēc Džordžs attīstījis šo īpatnējo spēju.

Saimnieki pieļauj, ka dažādu šķirņu kaķu krustošanās rezultātā Džordžs ir dzimis ar īsākām priekšējām ķepām. Tāpēc kaķim, kā šķiet, ērtāk ir pacelties, atbalstoties uz pakaļķepām, nevis kaut kur uzkāpt pašam.

"Ikreiz, kad ir kāds troksnis, viņš tā dara," Endrjū skaidro brīžus, kad Džordžs atbalstās uz pakaļķepām.

Tāpat Džordžu traku padara duša. Saimnieks Endrjū stāsta, ka kaķis skrien uz dušas telpu ikreiz, kad tajā kāds atrodas. "Mēs to nespējam ietekmēt," smejas saimnieks.

Lai padalītos ar sava kaķa neparastajām izdarībām, Endrjū un viņa sieva nolēmuši publicēt dažas fotogrāfijas savos portāla Facebook profilos. Kad fotogrāfijas redzējuši viņu draugi, saimnieki saņēmuši ieteikumus izveidot atsevišķu profilu tikai kaķim, ko Endrjū arī izdarījis. "Mēs nespējām noticēt, cik daudziem tas interesē," priecājas Džordža saimnieks.

"Viņš mums nes tik daudz prieka un laimes, ka mēs nolēmām, ka ar to ir jādalās," lēmumu par labu Džordža fotogrāfiju ievietošanai sociālo tīklu profilos skaidro saimnieks Endrjū.

Lai arī Džordža purniņš liecina, ka kaķis varētu būt dusmīgs, patiesībā rudais Džordžs ir draudzīgākais kaķis, kādu ģimene jebkad ir satikusi. "Viņš mani ik rītu modina, uzrāpjoties uz mana vēdera un ņaudot man sejā," raksturo Endrjū.

"Kaut mēs jau agrāk būtu uzņēmuši fotogrāfijas ar viņu," novērtējot cilvēku atzinību un prieku par rudo Džordžu, saka viņa saimnieks Endrjū.

Sekot līdzi Džordžam var Instagram profilā, Facebook lapā, YouTube profilā, kā arī īpaši izveidotajā mājaslapā. Kaķa interesantajai sēdēšanas pozai līdzi seko tūkstošiem Facebook un Instagram lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!