Kaķenīte, kas atgādina par vasaru un prieku – kas gan var būt vēl labāks? Turklāt šādam priekam ir arī vārds – Smūtija! Simpātiskā mīlule ar izteiksmīgajām acīm dzīvo Nīderlandē, un viņas saimnieks atklāj, ka Smūtijas skaistumu novērtē daudzi tūkstoši cilvēku visā pasaulē.

Kā portālam "Mansdraugs.lv" atklāj kaķenītes Smūtijas saimnieks Arvīds, viņa zeltainās krāsas mīlule ir divus gadus un divus mēnešus veca. Mazā kaķenīte sver divarpus kilogramus un ir tiešām ļoti maziņa, turklāt lielāko daļu viņas ķermeņa klāj gara spalva, kā jau britu garspalvainajam kaķim.

"Es domāju, ka viņa zina, cik viņa ir skaista. Ikreiz, kad es fotografēju vai filmēju, viņa pozē," mīlīgo Smūtiju raksturo Arvīds.

Lai arī Smūtija ir ļoti skaista un eleganta kaķenīte, viņa nemaz neuzvedas kā princese, stāsta Arvīds. Viņš mazo mīluli raksturo kā mīlīgu kaķenīti, kura nevarētu nodarīt pāri pat mušai. Smūtija esot ļoti mierīga, un Arvīds piebilst, ka viņai daudz labāk patīk cilvēki, nevis citi kaķi.

Skaistajai kaķenītei sociālajā tīklā "Instagram" seko vairāk nekā 250 tūkstoši cilvēku. Arvīds skaidro: "Es izveidoju "Instagram" profilu tāpēc, ka publicēju daudz bildes portālā "Facebook" un mani draugi sāka iebilst par kārtējo kaķu bildi. Bet man bija tik daudz fotogrāfiju, ka es vēlējos tajās dalīties."

A video posted by @smoothiethecat on Apr 9, 2016 at 7:21am PDT

Nīderlandē dzīvojošās Smūtijas pievilcīgo izskatu un Arvīda skaistās fotogrāfijas uzreiz novērtēja tūkstošiem cilvēku visā pasaulē, kuri joprojām turpina sekot mierīgās kaķenītes dienas gaitām.

"Es domāju, ka visi kaķu saimnieki domā, ka viņiem ir visskaistākais kaķis, taču cilvēki arī piekrīt tam, ka Smūtija tik tiešām ir īpaša," priecājas Smūtijas saimnieks Arvīds.

Smūtijas saimnieks pieļauj, ka daudzos tūkstošus sekotāju portālā "Instagram" piesaistījis arī viņa kaķenītes izskats – zeltainais kažoks un lielās, smaragdzaļās acis.

A video posted by @smoothiethecat on May 11, 2016 at 6:48am PDT

Kāpēc Arvīds savu kaķenīti nosaucis par Smūtiju (Smoothie)? Saimnieks paskaidro, ka vārdam ir divas nozīmes. Viens no vārda skaidrojumiem saistās ar Smūtijas gludo, līdzeno gaitu, kas angļu valodā tiek raksturots kā "smooth". Bet otra nozīme ir par godu populārajam augļu kokteilim smūtijam. Vārds "smūtijs" Arvīdam atgādina par vasaru un prieku, tāpēc, saprotams, tādas asociācijas viņā raisa arī mazā kaķenīte.

Sekot līdzi kaķenītei Smūtijai var "Instagram" profilā šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!