Foto: Shutterstock
Aizraujoši izbraucieni, pastaigas pa mežu, jaunas iepazīšanās un interesanti laika pavadīšanas veidi – vai to vari teikt arī par savu vasaru, kurā piedalījās četrkājainais draugs? Aizvadītie mēneši, kas priecēja gan ar siltām, gan drēgnām dienām, noteikti paliks atmiņā arī ar kādu īpaši spilgtu notikumu. Aicinām tajā dalīties! Iespējams, tu būsi viens no pieciem laimīgajiem, kas savā īpašumā iegūs ielūgumu komplektu uz starptautisko izstādi "Dzīvnieku pasaule".

Sūti savu stāstu uz e-pasta adresi mansdraugs@delfi.lv vai aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Foto konkursam", pievienojot aizraujošā piedzīvojuma aprakstu un arī kādu fotogrāfiju. Gaidīsim tavu vēstuli līdz 11. septembra pulksten 17.

Pieci stāstu iesūtītāji laimēs ielūgumu komplektu četrām personām uz starptautisko izstādi "Dzīvnieku pasaule", kas 17. un 18. septembrī norisināsies "Skonto" hallē E. Melngaiļa ielā 1a.

Esi radošs, jo labākos stāstus arī publicēsim!

Ko redzēsi izstādē?

Abās izstādes dienās varēsi iepazīties ar dažādu šķirņu pārstāvjiem – kā maziem kaķēniem, tā lieliem un mīlīgiem suņiem. Vienuviet varēsi redzēt gan populārus suņus un kaķus, gan tādus mīluļus, kurus negadās redzēt ik uz soļa. Taču ne tikai šie četrkājainie draugi būs apskatāmi izstādē, jo darbosies arī mini zoo "Lauku sēta", kur varēsi paglaudīt miniatūros zirdziņus un ēzelīti. Netrūks arī garaušu, jo lielā aplokā varēsi novērot dažādu šķirņu trušus, un citu privāto mazo zoodārzu.

Kopumā izstādē piedalīsies aptuveni 1000 suņi un 500 kaķi gan no kaimiņvalstīm, gan tālākām Eiropas vietām.

17. un 18. septembrī no pulksten 10 līdz 18 norisināsies konkursi un sacensības, kur varēs novērot dažādu suņu šķirņu veiklību un atjautību. Plašāk par izstādi lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!