Foto: Kadrs no video
Ne katrs suns un kaķis dienās kļūst par lieliskiem draugiem savā starpā, taču suns Padingtons un kaķis Batlers ir labs pierādījums tam, ka arī dažādu sugu pārstāvji var labi sadzīvot.

Divu draugu saimniece Enija Džeikoba, kura kopā ar mājdzīvniekiem mīt Austrālijā, "Bored Panda" īsumā pavēstījusi, kāda ir ikdiena ar dažādu sugu pārstāvjiem.

Pirmais viņas paspārnē bijis šarpejs Padingtons, pavisam gaišas krāsas šunelis, kuru Enija "Instagram" profilā raksturojusi kā "no kosmosa". Taču tad, 2014. gada 1. janvārī, viņu ikdienā pēkšņi ienācis runcītis Batlers. Enija atcerējusies, ka tolaik Batlers bijis pavisam, pavisam maziņš, iespējams, pāragri atņemts māmiņai. Bijis redzams, ka Batleram nepieciešams kāds stiprs plecs, kas mīluli balstīs. Un izrādījies, ka par to bija lemts kļūt Padingtonam.

"Viņš pieķērās Padingtonam un mīlestībai, ko saņēma no suņa," skaidrojusi abu mīluļu saimniece.

Lai arī kaķi ar suņiem bieži vien nesatiek, tas nebūt nav raksturīgs Padingtonam un Batleram. "Viņu saikne bija tūlītēja," tā Enija.

"Es viņus novēroju, sēžam kopā, skatāmies pa logu, mīlīgi guļam gultā, pat dalām vienu ēdiena bļodiņu," abu draugu, suņa un kaķa, saikni raksturojusi viņu saimniece.

"Padingtonam pat ir bijušas dažas neveiksmīgas reizes kaķa kastītes lietošanā," suņuka vēlmi iepazīt kaķa dzīvesveidu raksturojusi Enija.

2017. gada sākumā suņukam Padingtonam atklāts audzējs, limfoma, pastāstījusi Enija. Tādēļ četrkājainais draugs jau ilgstoši iziet ķīmijterapijas kursu. Tā kā sunītim bieži jāviesojas pie veterinārārsta, saimniece Enija novērojusi kādu interesantu kaķa darbību: "Ikreiz, kad nākam mājup no veterinārārsta, Batleru nekļūdīgi var manīt pie loga, gaidām savu labāko draugu."

"Šī draudzība tiešām ir ilga un apbrīnojama," secinājusi abu draugu saimniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!