Redzot četrkājainos draugus, kas atrodas patversmes četrās sienās, iespējams, esi kādreiz iedomājies, kā šunelis atplauktu, ja par viņu rūpes uzņemtos mīloši saimnieki. Vietnē "Twitter" jūlija vidū vairāki suņu saimnieki publicējuši "pirms un pēc" fotogrāfijas, parādot, ka sunītis, kas adoptēts no patversmes, kļuvis krieti laimīgāks un, ticams, arī izskatās priecīgāks.

Ikviens suns ir pelnījis lielisku, mīlošu, uzticamu saimnieku, kas savu četrkājaino draugu nepametīs. Taču vienlaikus dzīvnieku patversmes visā pasaulē joprojām regulāri dod pajumti klaiņojošiem, pamestiem, atrastiem un cilvēkam pēkšņi vairs nevajadzīgiem mājas mīluļiem. Vairāki suņu saimnieki publicējuši fotogrāfijas, kurās katrs var mēģināt saskatīt atšķirības starp suni brīdī, kad dzīvnieks ir adoptēts, un tad, kad mīlulis jau dzīvojis jaunā ģimenē.

Piemēram, pie fotogrāfijām ar suni brūnajā kažociņā Meraija minējusi: "Mana māsa adoptēja savu pirmo suni. Viņa "pirms un pēc" fotogrāfijas liek man raudāt. Nepērc, adoptē."

Savukārt šīs fotogrāfijas rāda atšķirību divu gadu garumā. Fotogrāfijā pa labi redzams suns 2015. gada augustā, bet pa kreisi - mīlulis šobrīd. Šķiet, atšķirības ir acīmredzamas!

Reizēm suņu saimniekiem nepatīk savu mīluļu izskats, tāpēc sunītis tiek nodots patversmei vai, sliktākajā gadījumā, pamests uz ielas. Šim mīlulim ir nepareizs sakodiens, kas īpaši redzamus padara apakšzobiņus. Taču nu šunelis ir jaunā ģimenē.

Šķiet, šī četrkājainā drauga acīs var skaidri "nolasīt", ka dzīve patversmē viņam nebija viegla, taču daudz labāk sunītis jūtas mīlošā ģimenē.

Lūk, vēl kāda laimīga satikšanās un dzīves pārvērtības!

Suns Takers gadu pavadījis dzīvnieku patversmē, kur nonācis nelabvēlīgu saimnieku dēļ. Nu viņš atradis jaunus, uzticamus un vislabākos cilvēkus, kam veltīt savu mīlestību!

Vairākās fotogrāfijās manāms suņuku skumjais, sāpju pilnais skaties. Taču tas ar laiku mainās, ja mīlulis nonāk pie jauniem saimniekiem. Lūk, vēl viens pierādījums tam!

"Atradu viņu, trīcam stūrī," tā rakstījusi Kristīna. Sunītis patversmē pavadījis diezgan ilgu laiku, jo viņam esot tikai viena actiņa. Taču tas nav kavējis Kristīnu uzņemties rūpes par simpātisko mīluli.

"Arī es adoptēju savu mazulīti!" par skaisto suni priecājusies saimniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!