Palūkojoties uz ezīša Azuki ikdienu, viņu varētu tikai apskaust: izbrauciens ar laivu, atpūta ar telti, vaļība dārza mājiņā... Tiesa, tas viss ir tikai fotogrāfijās, taču neparastie un interesantie kadri ļauj vaļu fantāzijai.

Par pašu adatu kamoliņu publiskajā telpā nav atklāts daudz, vien tas, ka ezis Azuki dzīvo Japānā. Taču gūt ieskatu slavenā ezīša ikdienā var, aplūkojot vairākus simtus fotogrāfiju.

Kā noprotams no "Instagram" ievietotajiem kadriem, Azuki ir visai mīlīgs mājdzīvnieks, kuram patīk mīļoties saimnieka rokās.

Bez Azuki mājoklī mīt vēl viens ezītis, meitenīte Uni Desu, kuras fotogrāfijas skatāmas šeit.

Azuki saimnieks fotogrāfijas izvēlējies veidot tematiskas, pielāgojot tās gadalaikiem un laika apstākļiem. Piemēram, lietainā vienā viņš publicējis fotogrāfiju, kurā ezim līdzās ir lietussargs, bet ķirbju vākšanas sezonā Azuki redzams kopā ar miniatūriem augļiem.

Lai arī lielākoties publicētas fotogrāfijas, kurās redzams vien Azuki un daži palīgrīki, atsevišķos fotoprojektos saimniekam izdevies parādīt pavisam neparastus skatus. Piemēram, pasaules mediju uzmanību izpelnījušās fotogrāfijas no improvizētas atpūtas kempingā.

Zemāk var aplūkot vēl citas ainiņas no eža Azuki dzīves, ko daudzi, iespējams, apskaustu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!