Foto: Kadrs no video
Tiklīdz zemi klāj sniega sega, tā daudzi aktīvākas atpūtas cienītāji dodas izbaudīt izpriecas kalnos. Tās nesmādē arī četrkājainie draugi, no kuriem īpaši viena suņu meitene aizvadītajās nedēļās piesaistījusi tūkstošiem cilvēku uzmanību.

Vietnē "Instagram" publicētajā video, kas piesaistījis nedaudz vairāk kā ceturtdaļmiljonu skatījumu, redzama Austrālijas ganu suņu meitene Sīkreta (tulkojumā no angļu valodas vārda "secret" – noslēpums), kura pati uzvelk ragaviņas kalnā un laižas pa to lejup.

Sīkretas saimniece Mērija publikācijas aprakstā norādījusi, ka 2017. gada nogalē viņu mājvietā ASV beidzot sagaidīta gana bieza sniega sega, lai varētu nodoties atrakcijām ar kamaniņām. "Sīkreta nevarēja būt vēl lielākā sajūsmā!" novērojusi Mērija. "Tā noteikti ir viena no viņas iemīļotākajām aktivitātēm. Viņa lejup pa šo kalnu devās, iespējams, pat kādas 50 reizes."

Video savā "Facebook" lapā pārpublicējusi arī raidsabiedrība BBC, un nepilnas dienas laikā tas skatīts jau miljons reižu.

Spēja uzvilkt kamaniņas kalnā un ar tām laisties lejā nav vienīgais Sīkretas talants. Sev uzmanību viņa piesaistījusi arī ar jogas vingrinājumu izpildīšanu, tos Sīkretai iemācījusi Mērija.

Savukārt video zemāk redzams, kā Mērija kopā ar savu četrkājaino draudzeni vienojas tradicionālā īru dejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!