Foto: Publicitātes attēls
No 8. septembra līdz 7. oktobrim Latvijas Dabas muzejā norisināsies fotoizstāde "Kaķis. Iela. Cilvēks.". Izstādes mērķis ir cilvēkiem atgādināt par ielas kaķu skaudro dzīvi, ziņo Latvijas Dabas muzeja pārstāve Polīna Siļķe.

Neraugoties uz dzīvnieku aizsardzības biedrību un patversmju darbinieku nepārtraukto darbu, pamesto un ielas mājdzīvnieku problēma Latvijā joprojām ir aktuāla. Izstādē "Kaķis. Iela. Cilvēks." būs iespēja uzzināt vairāk par kaķu kopšanu, kopdzīvi ar kaķi, aplūkot adopcijai pieejamo kaķu fotogrāfijas un uzzināt, kā vēl varam tiem palīdzēt, sola organizatori.

Izstāde ir papildināta ar dažādiem izziņas materiāliem, kaķu fotogrāfijām, video prezentāciju un aktivitātēm bērniem. Visu izstādes laiku būs pieejama arī labdarības kaste, kurā apmeklētāji ir aicināti atstāt ziedojumus ielas kaķiem – pārtiku, aprūpes priekšmetus, kopšanas līdzekļus. Ieteikumi ziedojumu sagatavošanai būs pieejami biedrības "Cat Care Community" un Dabas muzeja "Facebook" lapās, kā arī izstādes norises vietā.

Fotoizstādi rīko dzīvnieku aizsardzības biedrība "Cat Care Community", kas darbojas kopš 2015. gada un šajā laikā pastāvīga dzīves vieta ir palīdzējusi atrast vairāk nekā 700 kaķiem, sterilizējusi 300 kaķu, kā arī uzbūvējusi 120 ielas kaķu mājiņas un organizējusi trīs fotoizstādes.

Vairāk informācija par biedrības darbību pieejama "Cat Care Community" Facebook lapā un blogā.

Ieeja izstādē bez maksas.

Izstādes darba laiks:
T. – 10–17
C. – 10–19
P. – 10–17
S., Sv. – 11–17

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!