Foto: Publicitātes foto
Katrs dzīvnieks pelnījis siltu pavardu, bet katrs cilvēks – izjust beznosacījuma mīlestību, ko sniedz dzīvās radības. Ja esi gatavs savu ģimeni paplašināt ar jaunu dalībnieku, iepazīstinām ar sešiem pūkaiņiem, kas tev līdzi uz jaunajām mājās labprāt dosies kaut rīt!

Kā zināms, patversmēs visā Latvija savu cilvēku gaida liels skaits dzīvnieku. Dažādus sludinājumus vari atrast vietnē "Pukainis.lv". Visi šajā rakstā minētie mājas mīluļi šobrīd atrodas Jēkabpils dzīvnieku patversmē.

Džīna tiek raksturota kā ļoti rotaļīga un draudzīga suņu meitene. Suns ir čipots un vakcinēts. Sludinājumā patversmes pārstāvji norādījuši, ka Džīnu vēlams adoptēt kopā ar Bingo, jo abi suņi ir bailīgi un patversmē sadraudzējušies – pieraduši viens pie otra. Jaunajā dzīvesvietā četrkājainajiem draugiem noteikti būs nepieciešama nožogota teritorija. Vidējā izmēra suņi ir aptuveni četrus gadus veci. Par Džīnu un Bingo vairāk lasi šeit.

Kaķenīte Nika ir divus gadus veca dāma ar ogļu melnu spalvu. Tāpat Nikas uzraudzītāji starp citām rakstura īpašībām izcēluši viņas mīlīgumu. Savukārt, ja meklē draudzīgu pūkaini, ieteikums iepazīties tuvāk ar Miru, kas nosvinējusi savu trešo dzimšanas dienu.

Par Niku vairāk uzzini šeit, bet Miru – te.

Skaisto actiņu īpašnieces vārds ir Efeja. Trīs gadus vecā dāma ir sterilizēta un vakcinēta. Efeja būs draugs ikvienam un ar savu mīlīgo raksturu apburs daudzus. Par kaķeni vairāk lasi šeit.

Arī četrus gadus vecā suņu meitene Džeina šobrīd dzīvo Jēkabpils dzīvnieku patversmē. Viņa tiek raksturota kā ļoti mīlīga, maiga suņu meitene, draudzīga, taču tajā pašā laikā arī tramīga. Džeina ir vidēja izmēra. Vairāk par Džeinu lasi šeit.

Savas jaunās mājas ļoti cer atrast arī Bimka. Lai gan suņu puika ir diezgan liels, viņš nezaudē cerības doties līdzi uz jauno dzīvesvietu kopā ar mīlošiem saimniekiem. Suņu puika ir draudzīgs, par viņu vairāk uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!