Foto: Vida Press

Kolumbijas narkobaronese Grizelda Blanko ir bijusi tik asinskāra, ka jau 11 gadu vecumā sākusi slepkavot, bet naudas dēļ seksa pakalpojumus tirgojusi jau 12 gadu vecumā. Tagad, kad par nepiesātināmo sievieti ir uzņemts “Netflix” seriāls “Griselda”, atlikusī (jeb izdzīvojusī) ģimenes daļa iesūdzējusi gan straumēšanas gigantu, gan Blanko atveidotāju, aktrisi Sofiju Vergaru, tiesā.

Četru bērnu māte Grizelda Blanko dominējusi vīriešu “industrijā”, nogalinājusi visus trīs vīrus, simtiem citu “nevēlamo” un nav žēlojusi ne sievietes, ne bērnus. Nopelnīto pasakaino bagātību viņa notrieca savā Maiami seksa orģiju spoguļu istabā un pati ņēma galu atbilstoši Holivudas filmu fantastiskajiem scenārijiem. Kas ir šī narkotiku pavēlniece, kura (kā apgalvojis advokāta palīgs Stīvens Šlesingers) esot cilvēkus nogalējusi pat tāpēc, ka “nepatika tas, kā uz viņu ir paskatījušies”?

Mīlestība un nāve iet roku rokā

Blanko ir dzimusi 1943. gadā nabadzīgā Kolumbijas pilsētā Kartahenā mātes alkoholiķes, seksa darbinieces, ģimenē. Ģimene pārcēlās uz Medelīnu, un te, laiku garumā nevelkot, Blanko sākās pirmie soļi kriminālajā pasaulē. Viņa 11 gadu vecumā nolaupīja kādas bagātas ģimenes zēnu un, kad puikas vecāki prasību par izpirkuma maksu neuztvēra nopietni, zēnu nošāva. 12 gadu vecumā viņa izmēģināja mātes profesiju un kļuva par seksa darbinieci un kabatzagli. 13 gadu vecumā dzīvoja kopā ar suteneru Karlosu Truhiljo, ar Truhiljo arī apprecējās un vēl pirms 21 gada sasniegšanas dzemdēja trīs bērnus. Seksa biznesa dēļ romantiskās attiecības sašķobījās, un Blanko organizēja vīra kunga slepkavību. Un iesauka “Melnā atraitne” bija dzimusi! Turpmākie mīlas meklējumi (1960. gados) viņu aizveda pie kokaīna tirgotāja Alberto Bravo un dzīves Ņujorkā, Kvīnsā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!