Foto: Delfi Meedia

Aizvadītajās brīvdienās pārsimts brīvdomīgu atpūtnieku samaitājuši atpūtu daudziem, kas ar kuģi "Silja Symphony" devās kruīzā no Helsinkiem uz Stokholmu. Pasažieru mieru satricinājusi liela svingeru grupa, vēsta somu izdevums "Italehti".

"Italehti" atsaucas uz aculiecinieku, kurš kuģojis reizē ar kuplo svingeru grupu. Avots vēsta, ka uz kuģa naktī daudzviet bijuši dzirdami baudpilni kliedzieni un elsas. "Kad grupa piedzērās, viss kļuva skaidrs. Bet uz klāja taču atradās arī ģimenes ar bērniem!" stāstīja sašutušais pasažieris.

"Tallink Silja" pārstāve Marika Neida izdevumam skaidro, ka uzņēmumā nebija zināms, ka uz kuģa atradīsies vairāku simtu personu grupa – pasažieri kruīzu bija rezervējuši individuāli. Sarūgtinātais atpūtnieks "Italehti" stāstīja, ka kajīšu durvis ilgu laiku bijušas atvērtas. "Tallink Silja" pārstāve apstiprināja, ka pa kuģi staigājošie pasažieri tik tiešām varēja redzēt kajītēs kailus cilvēkus.

Svingeri – cilvēki, kas kopā ar dzīvesbiedru vai dzīvesbiedri piekopj seksuālo partneru maiņu, svingu.

Mūsdienu latviešu valodas vārdnīca

Marika Neita piebilda, ka daudzi kruīza pasažieri bija sašutuši par svingeru ārieni – publiskās vietās atradās atkailinājušās personas ar seksa rotaļlietām. Viņiem visiem bijušas sarkanas aproces – acīmredzot, īpaši izgatavotas, lai izceltos kopējā pūlī un atpazītu "savējos". Kuģa apkalpe vairākkārt vērsās pie grupas pārstāvjiem, aicinot uzvesties piedienīgi un aizvērt kajīšu durvis.

Kā norādīja uzņēmumā, lielām pasažieru grupām nepieciešams veidot vienotu rezervāciju, lai kuģa apkalpe varētu sagatavoties kruīzam un laikus pabrīdinātu pārējos pasažierus. "Piemēram, ja kruīzā dodas studentu grupa, mēs par to informējam pārējos ceļotājus, lai tie varētu sagatavoties. Ja paredzēts kāds tematiskais pasākums, vēlams rezervēt visu prāmi. Tas ļaus izvairīties no šādām domstarpībām," sacīja Neida.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!