Foto: Publicitātes foto

Lietuvas galvaspilsēta Viļņa tagad ir kļuvusi par mums tuvāko metropoli, kurā ir visplašākās nokļūšanas iespējas. Autobuss, lidmašīna un nu arī vilciens – atliek tikai izvēlēties!

Saprotams, ātrākais veids, kā nokļūt Viļņā, ir ar lidmašīnu, bet tas arī dārgākais. Četras stundas ceļā un plašs reisu piedāvājums ir autobusiem. Ērtais vilciens uz Viļņu līgani aizvizinās četrās stundās, taču nāksies tur palikt divas naktis, ja vien nav vēlme pēc īpaši intensīvas izklaides programmas – visu interesējošo aptvert 10 nakts stundās un agri no rīta nākamajā dienā braukt mājās.

Pastaigājot pa Viļņu, viens kļūst skaidrs itin ātri. Nebrauciet šurp, ja jūs neinteresē divas lietas – paēst un (kaut nedaudz) iedziļināties vēsturē. Tikai ēstūži skaita ziņā spēj konkurēt ar baznīcām!

Ko redzēt Viļņā vienā dienā

Vieta, ko es noteikti ieteiktu apmeklēt jebkurā gadalaikā, – Lukišku cietums. Ja jums vēl paveiksies un gidos trāpīsies Indra – ekskursija būs gan informatīva, gan jautra! Beigās smējāmies, ka mēs būtu gatavi arī cietumsodu te izciest, ja viņa būtu mūsu uzraudze.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!