Foto: Shutterstock

Pasažieri, kas bija devušies deviņu stundu ilgā lidojumā no Amsterdamas uz Detroitu ASV, piedzīvojuši ko negaidītu – no kāda pasažiera somas, kura atradās bagāžas nodalījumā, ārā krituši tārpi, ziņo "Eironews". Lai arī kāda no pasažierēm lidojuma apkalpei bija ziņojusi par dīvainu smaku, viņas aizdomas netika ņemtas vērā.

Ceļotāji atgadījumu raksturo kā "absolūti pretīgu", un aviokompānijas "Delta Airlines" lidmašīna, pēc ceļā pavadītās aptuveni stundas, bija spiesta atgriezties Amsterdamas lidostā.

Pasažieri šausminoties stāsta, ka tārpi nākuši no sapuvušas zivs, kas atradusies kāda cilvēka rokas bagāžā lidmašīnas aizmugurē un par piedzīvoto dalījušies arī sociālajos tīklos.

Forumā "Reddit" kāds pasažieris ar lietotājvārdu "Nisha_16" raksta: "Ar ģimeni bijām tieši vienu rindu pirms vietas, kur krita tārpi. Dāma aiz mums stjuartēm stāstīja, ka viņai uz galvas krīt tārpi. Es pagriezos, un tie jau grozījās pa sēdekli. Absolūti pretīgi." Viņš apgalvo, ka somas īpašnieks lidojuma beigās neizkāpa no lidmašīnas kopā ar citiem pasažieriem.

Arī vietnes "X" lietotāji neslēpj savu sašutumu un atzīst, ka tuvākajā laikā vairs nevēlas nekur lidot.

Citi lietotāji cenšas situāciju uzlūkot ar humoru, norādot, ka nākamreiz lidojuma laikā nāksies tērpties speciālā aizsargtērpā, lai sevi pasargātu.

Aviokompānija apstiprinājusi, ka pasažiera somā tika atrastas sapuvušas zivis un tārpi. "Mēs atvainojamies reisa 133 AMS-DTW klientiem, jo viņu ceļojums tika pārtraukts nepareizi iesaiņotas rokas bagāžas dēļ," aviokompānija sacījusi "Sky News". Lidmašīna atgriezās Amsterdamas Šipoles lidostā, savukārt pasažieriem tika piedāvāti alternatīvi lidojumi, taču pati lidmašīna no ekspluatācijas izņemta un nodota tīrīšanai.

Šī nav pirmā reize, kad aviokompānija pieredz negaidītas problēmas. Pagājušajā mēnesī vienai no viņu "Boeing" lidmašīnām nokrita priekšgala ritenis. Savukārt pagājušajā gadā spēcīgas turbulences dēļ dažiem ceļotājiem bija nepieciešama medicīniska palīdzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!