Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Kopš princese Keitas publiskā paziņojuma par diagnosticēto vēža klātbūtni, Princis Viljams lieki nebija rādījies sabiedrībā. Taču nu it kā manīts Norfolkas bārā kopā ar sievasmāti Kerolu Midltoni, vēsta tabloīds "Daily Mail". Princese Keita tikmēr palikusi mājās.

Nedēļas nogalē, 6.-7. aprīlī, Velsas princis kopā ar sievasmāti Kerolu apmeklējis kādu vietējo Norfolkas bāru. Kerola ar karalisko pāri pašlaik kopā pavada Lieldienu brīvdienas.

Bāra apmeklētājs "Daily Mail" esot stāstījis, ka viss noticis ļoti klusi, bez milzīgām fanfarām. Viljams esot vienkārši ienācis un izgājis cauri krogam. Aculiecinieks arī min, ka viņam izskatījies, ka princis bijis kopā ar Kerolu Midltoni. Taču no Keitas neesot bijis ne miņas.

Ģimene ieturējusi pietāti sabiedrībā kopš Velsas princeses Keitas Midltones paziņojuma par saslimšanu ar vēzi, kuru atklāja, vecot vēdera operāciju. Ziņots, ka Kerola Midltone atbalsta savu meitu atveseļošanās procesā karaliskā pāra mājās Vindzorā.

Ģimene šobrīd kopīgi pavada Lieldienu brīvdienas Norfolkā. Kerola un viņas vīrs Maikls arī esot kopā ar Viljamu un Keitu, kamēr Velsas princese ārstējas. Taču princis Viljams atsāks pildīt savu pienākumus tikai pēc tam, kad abu kopīgie bērni pēc brīvdienām atgriezīsies skolā 17. aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!