Foto: Vida Press

Augstdzimusī britu lēdija Roza Hanberija pirmo reizi izteikusies par runām, kas satrauc daudzus karaļnama fanus, proti, par viņas iespējamo romānu ar Velsas princi Viljamu. Roza Hanberija līdz šim baumas ignorējusi, taču nu ar sava jurista palīdzību viesusi nelielu skaidrību.

40 gadus vecā trīs bērnu māmiņa lēdija Roza Hanberija ar savu juristu starpniecību informējusi mediju "Business Insider". Paziņojumā teikts, ka Hanberija baumas par dēku ar princi Viljamu "noraida kā pilnīgi nepatiesas".

Kamēr briti un kopumā karaļnama fani visā pasaulē turpina uztraukties par hercogienes Katrīnas nozušanu no sabiedrības acīm, naskākie mēļotāji lēš, ka pie vainas varētu būt problēmas Viljama un Katrīnas laulībā. Rozas Hanberijas vārds šeit nav nejaušs, jo spekulācijas par viņas tuvajām attiecībām ar Viljamu virmo jau kopš 2019. gada. Pēc Keitas Midltones "pazušanas" tās tikai atsākušās ar jaunu sparu. Ažiotāžu veicināja arī Keitas neveiksmīgie eksperimenti ar fotošopu – publiskotajā Mātes dienas attēlā uz viņas zeltneša vairs nebija redzams laulību gredzens.

Lēdija Hanberija kopš 2009. gada ir precēta dāma. Viņas vīrs – par pašu 23 gadus vecākais Deivids Čalmlijs, kādreizējais Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes lords. Ģimenē dzimuši trīs bērni. Hanberija ar ģimeni dzīvo gluži netālu no Velsas pirmā pāra. Visiem ir labas savstarpējās attiecības, viņi dēvējami pat par draugiem. Vairāk par to, kas ir lēdija Roza, lasāms šajā rakstā.

Kamēr pasaule joprojām turpina vērpt intrigas par to, kur gan pazudusi Keita Midltone, otrdien kļuva zināms, ka princese, visticamāk, jau šajās Lieldienās atkal atgriezīsies sabiedrībā. Neoficiāla informācija liecina, ka viņai paredzēts gājiens uz dievkalpojumu Lieldienu svētdienā. Arī karaļnama dzīves eksperti izteikušies, ka tik tiešām viņas parādīšanās pavalstnieku acīs varētu beidzot apturēt masīvo runu, baumu un spekulāciju vilni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!