Foto: Vida Press

Kamēr Velsas princese Keita Midltone uz ilgāku laiku pazudusi no sabiedrības acīm, uzplaiksnījušas baumas par prinča Viljama dēku ar tuvu pāra draudzeni – lēdiju Rozu Hanberiju.

Līdz šim Keita Midltone pēdējo reizi plašākā publikā tika redzēta tikai 2023. gada decembrī, jo pēc vēdera operācijas no sabiedrības redzesloka pazudusi. Taču Mātes dienā Keitas sociālajos medijos ievietots fotošopēts attēls, kurā redzama Midltone ar saviem bērniem. Tagad pie apvāršņa uzvirmojušas runas, ka Lēdijai Rozai Hanberijai, kura ir laba draudzene karaliskajam pārim, ir romāns ar princi Viljamu, vēsta "New York Post".

Lai arī tika teikts, ka Keita pēc vēdera operācijas plašākā sabiedrībā nebūs redzama līdz pat Lieldienām, cilvēkus māc bažas par viņas veselību. Tādēļ arī sociālajos medijos sāka dzimt visdažādākās sazvērestības teorijas par Keitu un viņas vietu laulībā ar Velsas princi. Arī lēdija Roza sociālajos medijos kļuvusi par karstu tēmu.

Lai arī Keita vēlāk atvainojās par rediģēto Mātes dienas foto, publiskai acij viņa līdz šim nebija rādījusies, izņemot dažas sliktas kvalitātes bildes automašīnā.

Taču bažas par Midltones veselību mazinājušās, jo šosvētdien Keita vēroja, kā viņas trīs bērni piedalās sporta sacensībās, vēsta britu tabloīds "The Sun". Smaidīgā Keita spērusi pirmo soļus, lai atgrieztos plašākā sabiedrības redzeslokā. Viņi abi ar Viljamu arī bija izgājuši iepirkties savā iemīļotajā lauku veikaliņā.

Foto: Vida Press

Atgriežoties pie baumām par prinča Viljama romānu ar 40 gadus veco Rozu Hanberiju. "New York Post" raksta, ka viņa ir mājaslapu dizainera Timotija Hanberija un modes dizaineres Emmas Hanberijas meita. Rozas māte ir lēdijas Elizabetes Longmenas, kurai bija ciešas attiecības ar karalieni Elizabeti II, mazmeita. Longmena bija arī vedēja prinča Filipa kāzās 1947. gadā.

Lēdija Roza iepriekš strādāja par modeli aģentūrā "Storm", vēl viņa darbojusies kā politiķa Maikla Goves pētniece. Roza bija tuva draudzene princim Viljamam un arī sievai Keitai. Viņa apmeklējusi arī abu kāzas.

Roza Hanberija ir precējusies ar Deividu Čalmliju, abi salaulājās tikai divas dienas pēc saderināšanās. Viņiem ir trīs kopīgi bērni – dvīņi grāfs Aleksandrs Hjū Džordžs Čalmlijs un lords Olivers Timotijs Džordžs Čalmlijs un meita lēdija Īrisa Marina Alīna Čalmlija. Ģimene apmetusies Norfolkā – namā netālu no prinča Viljama un Midltones īpašuma.

2019. gadā izdevums "In Touch" ziņoja, ka Viljams esot krāpis savu sievu, kamēr viņa bija stāvoklī ar abu trešo bērnu princi Luiju.

Pēcāk, 2022. gadā, tenku vietne "Deuxmoi" vēstīja, ka britu karaliskā pāra "ārlaulības romāns ir atklāts noslēpums". Ne Roza, ne princis nav publiski izteikušies par šīm baumām, taču Viljama advokāts klāstīja, ka tā nav taisnība.

Par iespējamo prinča Viljama un lēdijas Rozas sakaru rakstījuši gan žurnālisti, gan publicisti, gan arī jokojuši komiķi. Stīvens Kolberts šovā "The Late Show With Stephen Colbert" ironizēja par sociālajos medijos izplatītajām baumām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!