Foto: Publicitātes foto

Bijušais basketbolists un bokseris, tagad influenceris un šovu zvaigzne Kaspars Kambala publiski atzīst, ka sirgst ar alkoholismu. To viņš atklājis sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas".

"Kādu laiku es dzeru un tad nedzeru. Pēdējo trīs gadu laikā neesmu dzēris kādus trīs mēnešus. Tagad es nedzeru trīs nedēļas," raidījumā vaļsirdīgi saka Kambala.

Kaspars publiski atzīst, ka viņam ir alkohola problēmas. Viņš skaidro, ka alkoholā viņš slīcina savas bēdas un neizdošanās – gan tās, kas bijušas saistītas ar karjeru, gan attiecībām.

Šobrīd Kaspars mēģinot par sevi rūpēties, tieši patlaban dzīvojot bez grādīgajiem. Uz to viņu mudinājusi sieva Olga, kura pati alkoholu nelieto vispār. Tiesa, ik pa laikam Kambala atkal un atkal atsāk dzert. Tas notiekot brīžos, kad "dzīvē ir pārlieku daudz stresa".

Olga Kambala skaidro, ka dzīve ar alkoholiķi neesot viegla, taču Kaspars kā vīrs esot ļoti labs, tāpēc viņa mēģinot dažādos veidos Kasparu atbalstīt. Olga pat apsver nākotnē vadīt kursus sievietēm, kurām ir līdzīgas problēmas, dodot padomus, ko darīt, ja vīrs, piemēram, trīs dienas nav bijis mājās.

Televīzijā abi pastāstīja arī par atgadījumu, par kuru "Delfi" vēstīja šā gada februārī – Kambala Vērmanes dārzā bija nogāzies no riteņa un atradās cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī. Toreiz Olga neslēpja, ka vīrs bija dzēris, un atgadījums kopumā viņu neizbrīnīja. Tagad raidījumā Kambala atceras tās dienas sajūtas: "Mans vīrs ieradās mājās asinīs. Es domāju – kur līķis paslēpts?" Olga gan to nav uzskatījusi to par traģēdiju, drīzāk bijusi priecīga, ka Kaspars ir dzīvs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!