Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs

Savulaik populārais basketbolists un vēlāk bokseris Kaspars Kambala nule Rīgā manīts cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī. Nespēdams valdīt pār savu spēkratu, Kambala Vērmanes dārzā nogāzies no velosipēda. "Delfi" neizdevās gūt pašas zvaigznes komentāru, taču situāciju ar skaudriem vārdiem raksturoja viņa sieva Olga.

Fotoattēli, kuros Kambala redzams acīmredzami apreibušā stāvoklī, jau vairāk nekā diennakti cirkulē pa teju visiem sociālajiem tīkliem. Ļaudis raizējas, vai šovu zvaigznei nav kas nelāgs atgadījies ar veselību. Jāpiebilst, ka Kambala pats savulaik plaši runājis par savām atkarības problēmām – viņam bijušas siltas attiecības gan ar alkoholu, gan narkotikām.

Acīmredzami šīs attiecības pārrautas nav. Būdams pamatīgā kunga prātā, Kambala pirmdien, tērpies šim gadalaikam visai neraksturīgā apģērbā, devies izbraukumā ar velosipēdu, taču ceļojums aprāvies gravitācijas dēļ.

Kā "Delfi" saka sportista laulātā draudzene Olga Kambala, nekādu sensāciju no šī notikuma nevajagot taisīt. "Kaspars vakar piedzērās, brauca ar riteni un nokrita. Kādi vēl komentāri? Ko viņš var komentēt? Ka viņš pālī vienkārši no**ās ar riteni?," retoriski teic Olga. Viņa ir pamanījusi, ka šie attēli jau plaši apspriesti sociālajos tīklos.

Olga Kambala vēlētos, lai prese naskāk vēstītu par citiem viņas ģimenes panākumiem, nevis "par vecu Kasparu, kurš nokrita ar riteni". Tā, piemēram, Olgas meita Lukērija tieši otrdien startē Milānā "Armani" modes skatē. Lukērija ir Olgas meita no iepriekšējām attiecībām, taču Kaspars Kambala visas viņas meitas pieņēmis un audzinājis kā savas.

Lielākie dzērāji pasaulē?

"Aizbrauc uz Valku vai Ainažiem un paskaties, cik daudz alkohola tur pērk somi un igauņi! Paletēm ved ārā," – teksts, ko, strādājot pie rakstu sērijas "Latvijas dzertgriba" par alkohola lietošanas paradumiem Latvijā, "Delfi" dzirdēja neskaitāmas reizes. Latvija ir pasaules līdere alkohola patēriņa ziņā uz vienu iedzīvotāju, bet daudzi, šo faktu izdzirdot, mēģina to kaut kā mīkstināt – somi dzer vairāk, tūristi mums to statistiku veido... Vai tiešām mēs dzeram mazāk, nekā uzrāda statistika, vai kā sabiedrībai mums ir grūti atzīt problēmas esību Lai saprastu, cik daudz un kā ikdienā lietojam alkoholu un kādi ir problēmas apmēri, lasi rakstu sēriju "Latvijas dzertgriba"

Jāpiebilst, ka 2022. gadā Kambalu pāris piedalījās TV realitātes šovā un īsi pirms abu kāzām Kambala bija nolēmis kļūt par atturībnieku. Kambalas kundze Olga jau toreiz prognozēja, ka nedzeršana būs tikai īstermiņa pasākums, taču sievieti tas pārāk nesatrauca.

"Labāk tā, nekā viņš dzertu visu mēnesi līdz kāzām un paspētu mani totāli izbesīt. Un ja tad vēl tāds liels "kodiens" beigās... Tad gan mani nervi aizietu pa gaisu," par vīra dzeršanas paradumiem toreiz reflektēja sieva.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!