Foto: Shutterstock

Dveins Džonsons teic, ka "ir pienācis laiks burot", jo animācijas filmai "Moana", latviski zināmai, kā "Vaiana" nupat iznācis krāšņs otrās daļas treileris. Prieks kā mazajiem, tā lielajiem multfilmu cienītājiem!

Stāsts ir turpinājums 2016. gada multfilmai "Moana", kas seko līdzi piedzīvojumiem kārai polinēziešu pusaudzei, kura uzsāk pārdrošu misiju pāri okeānam, lai atrastu leģendām apvītu, noslēpumainu salu. Daži fani, kas ļoti iemīļojuši pirmo daļu, ir sajūsmā, bet citi savukārt šaubās, vai otro daļu maz bija vajadzība veidot, raksta BBC.

Treileris neko daudz nesniedz par sižetu, taču "Disnejs" iepriekš ir sniedzis aptuvenu stāsta izklāstu. Proti, "pēc negaidīta zvana no saviem senčiem, Moanai jādodas uz Okeānijas tālajām jūrām un bīstamiem, sen zudušiem ūdeņiem, lai gūtu piedzīvojumu, kas nelīdzinās nekam līdz šim notikušajam," atklāj kompānija.

Daudzi filmas fani, kas bija bērni, kad pirms astoņiem gadiem uz ekrāniem parādījās Moana, tagad būs pusaudži vai jau pieaugušie. Tāpēc "Disnejs" cer, ka filma radīs nostalģiju un patiks arī jaunākajai paaudzei.

Pirmā multfilma bija komerciāls veiksmes stāsts, kas guva 634 miljonu eiro lielus ienākumus un saņēma divas Oskara nominācijas. Kinoteātros otrā daļa būs skatāma no 27. novembra.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!