Foto: F64

Lieliskā dziedātāja Laura Reinika (attēlā) lēmums piedāvāt faniem apgūt viņa dziesmas Es skrienu videoklipā redzamos deju soļus izraisījis vietējo jokdaru pretreakciju – internetā nonākusi šo pasākumu parodējoša videofilmiņa.

Pats mākslinieks gan uz izsmējējiem nav apvainojies un pat popularizē parodiju, piedāvājot uz to saiti savā mikroblogā Twitter. "Ha, ha! Lūk, šo es saucu par labu humora izjūtu! Respect jauniešiem," priecājas Reiniks.

Dziesmas parodijā jaunieši ar pārspīlētām kustībām un komiskām balss intonācijām visai precīzi nokopē Reinika piedāvāto dejas mācībstundu.

Mango jau ziņoja, ka Reiniks nesen piedāvāja sabiedrībai iepazīties ar sava vasarīgā singla Es skrienu videoklipu, kurš ātri ieguva tik lielu popularitāti, ka dziedātājs pat izlēma savus fanus apmācīt "dejot kā kino".

Pēc raksta publicēšanas organizācijas Studentlife pārstāvji izplatīja sekojošu paziņojumu: "Vēlējāmies komentēt rakstu, ka noteikti nevēlamies "izsmiet", "ierēkt" vai kādi citādi radīt negatīvas asociācijas ar Lauri. Promo klips tika radīts, lai cilvēkiem raisītu pozitīvas emocijas, uzturētu studentisko gaisotni un popularizētu Studentlife Līgo 2010 pasākumu kā citādus Līgo svētkus, nekā parasti ierasts svinēt. Laura Reinika klips kalpoja mums par iedvesmas avotu, tādēļ tā attēlošana klipā nav nejaušība.

Esam ļoti priecīgi par Laura Reinika pozitīvo attieksmi pret mūsu veikumu, un novēlam arī citiem Latvijas mūziķiem sekot Laura piemēram, jo arī viņam ar humora izjūtu viss ir kārtībā!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!