Foto: LETA

Kāda Ņujorkas cietuma ieslodzītais apgalvojis, ka cietuma kamerā viņam uzbrukusi žurka un iekodusi dzimumloceklī – tagad cietumnieks ir gatavs tiesāties, lai no atbildīgajām instancēm piedzītu kompensāciju par ārstēšanās izdevumiem un morālajiem pārdzīvojumiem, ziņo aģentūra BBC.

Pīters Solomons vietējiem medijiem pastāstījis, ka cietumsargi un citi ieslodzījuma vietas darbinieki labi zinājuši, ka soda izciešanas vietu apsēduši grauzēji, bet nekas nav darīts lietas labā, lai no šīs sērgas atbrīvotos.

Kādu nakti, kad cietumnieki gulējuši, žurka vai tai līdzīgs grauzējs izrāpies no Pītera matrača un ar saviem asajiem zobiņiem līdz asinīm apskādējis ne tikai ieslodzītā vīrieša roku, bet arī dzimumlocekli.

Par savām tiesībām uz drošu aresta izciešanu pārliecinātais vīrietis iesniedzis prasību pret ieslodzījuma vietas atbildīgajiem, tomēr pieaicinātie eksperti apšaubījuši vīrieša cerības uz uzvaru tiesā, jo nekādu acīmredzamu seku no žurkas uzbrukuma vīrietim nav saglabājušās.

Pēc grauzēja uzbrukuma vīrietis, kā tas Amerikā ierasts, protams, cieš no posttraumatiskā šoka, tāpēc viņš nogādāts uz medicīniskajām pārbaudēm, kur secināts, ka viņa dzīvībai un veselībai nekādas briesmas nedraud.

Misters Solomons, kurš ir Vjetnamas kara veterāns, Nasau reģiona labošanas centrā tika ievietots 2007. gadā - viņam cietumsods tika piespriests par draudēšanu laulātajai draudzenei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!