Foto: Reuters/Scanpix

Francijas pirmās lēdijas Karlas Bruni-Sarkozī savam vīram Nikolā aizkadrā sniegtais skūpsts nokļuvis Krievijas video vietnē RuTube, saniknojot franču televīzijas kanālu TF1, kas sācis izmeklēt notikušo informācijas noplūdi.

Kad Sarkozī 15. februārī televīzijā paziņoja par nodomu vēlreiz balotēties prezidenta amatam, studijā bija arī viņa dzīvesbiedrene Karla Bruni, kuru skatītājiem gan neparādīja.

Tomēr jau nākamajā dienā vietnē RuTube bija publicēts 17 sekundes garš fragments, kurā redzams, ka Bruni pirms uzstāšanās sakārto prezidenta Goda leģiona ordeni un viņu noskūpsta.

Tā kā šis studijā ierakstītais fragments nebija paredzēts demonstrēšanai ēterā, TF1 sākusi izmeklēšanu, lai nekas līdzīgs nākotnē nebūtu iespējams.

Kā skaidro RuTube pārstāvji, sižetu varēja publiskot jebkurš darbinieks, kuram ir piekļuve televīzijas kanāla datu bāzēm. Arī paši redakcijas pārstāvji ir neizpratnē, kāpēc video fragments bija jāpublisko tieši Krievijas interneta vidē.

Pirmajā parādīšanās dienā šis Karlas Bruni skūpsts skatīts jau 300 000 reižu, tādējādi kļūdams par savdabīgu interneta brīnumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!