Foto: Vida Press
Indietis Ramdžits Raghavs (attēlā pa kreisi) divu gadu laikā jau otro reizi neoficiāli ir atzīts par vecāko vīrieti pasaulē, kas kļuvis par tēvu.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, pirmo reizi rekords tika sasniegts 2010. gadā, kad viņam 94 gadu vecumā pasaulē nāca pirmais bērns. Savukārt pirms dažām dienām nu jau 96 gadus vecais vīrietis kļuva par vēl viena dēla tēvu.

Raghavs atzīst, ka ir laimīgs laulībā ar savu 54 gadus veco sievu un par intīmo dzīvi nežēlojas. Indietis uzsver, ka ar sievu dzīvo pilnīgā saskaņā un harmonijā, kas arī ļauj saglabāt seksuālo aktivitāti.

Vīrietis atminas, ka, pirmo reizi ierodoties uz dzemdību namu pēc sava pirmdzimtā, medicīniskais personāls sākumā viņu izsmējis, jo varbūtība, ka večuks ir mazuļa tēvs, šķitusi neticama.

Pagaidām netiek ziņots, vai laulātais pāris plāno iesniegt pieteikumu Ginesa rekordu grāmatai vecākā tēva statusa oficiālai reģistrēšanai. (Oficiāli pasaulē vecākais tēvs ir austrālietis Less Kolijs, kura bērns piedzima, kad viņam bija 92 gadi un desmit mēneši.)

Šī gada augustā Itālijā reģistrēts vēl kāds interesants rekords - kādas Veneto reģionā dzīvojošas ģimenes locekļu kopējais vecums sasniedzis 846 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!