Foto: Privātais arhīvs
Lai gan trešā daļa pasaules blogeru nav apveltīti ar iztēli un tikai komentē jaunākās preces, daži no viņiem cenšas darīt ko oriģinālu. Tāda ir arī angliete Alisija Janga, kura savā blogā ik dienu publicē savu krūšu fotogrāfijas.

31 gadu vecā brunete no Spānijas pilsētas Valensijas kļuvusi par īstu interneta sensāciju, un divu mēnešu laikā viņas profils skatīts vairāk nekā trīs miljonus reižu.

Spāņu prese izmisīgi cenšas noskaidrot, kas īsti ir šī neparastā skaistule, bet pagaidām žurnālisti neko vairāk nav uzzinājuši, ka viņa ir viena no 250 000 britu, kas dzīvo Valensijas reģionā.

Alisijas seja nav redzama nevienā no fotogrāfijām, un viņa pati atzīst, ka blogu veidot uzsākusi kā joku. "Es to nedaru naudas dēļ. Tas viss sākās kā joks, un tagad ir jautri gan man, gan maniem faniem," raksta Alisija.

Šobrīd blogerei ir 25 000 sekotāju, bet viņa pati atzīst, ka tie nav nekādi perverti - viņa ir skaidri pateikusi, ka pilnīgi kailas krūtis nerādīs nekad, bet cilvēkus tas nemulsina un daudzi viņas blogu atzīst par vērtīgu lasāmvielu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!