Kāda 21 gadu veca blondīne Eimija Džonsa, pati to neapzinoties, izraisījusi jaunu interneta sensāciju un aizsākusi parodiju virkni.

Meitenes nodomi sākotnēji gan bija pavisam tikumīgi - viņa vēlējās interneta izsoļu vietnē eBay par 15,99 mārciņām pārdot savu panēsāto ASOS firmas kleitu.

Taču Emijai gadījās misēklis - viņa aizmirsa gan to, ka pati ir redzama spoguļattēlā, gan to, ka fotografēšanas brīdī viņai kājās nav uzvilktas bikšeles.

Eimijas piedāvātā prece un viņas fotogrāfija momentāni kļuva slavena, un par lietoto kleitu tika solītas neiedomājas summas - līdz par 214 tūkstošiem dolāru.

Sinepju dzeltenā Eimijas kleita un viņas pašas atrašanās vieta izrādījās pateicīgs materiāls parodijām, tāpēc drīz vien interneta lietotāji aizsāka kārtējo "stulbingu", un, piemēram, mikroblogošanas vietnē Twitter ar atslēgas vārdu #ebayyellowskaterdress tiek iesūtītas parodijas par šo neveiklo situāciju.

Kad Eimija saprata savu kļūdu, viņa ātri vien situāciju glāba un ievietoja jaunu fotogrāfiju Nike sporta kostīmā, zem kura nav redzams viņas Venēras pauguriņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!