Foto: Vida Press
37 gadus vecā amerikāniete Nadja Sulemena (attēlā), kura ir 14 bērnu māmiņa, turklāt astoņi no tiem nāca pasaulē vienlaicīgi, nespēj savai ģimenei nodrošināt iztiku citā veidā, kā vien iesaistoties dažādos apšaubāma rakstura pasākumos.

Sākumā slavenā māmiņa sapņoja par karjeru Holivudā, taču nekur citur kā vien porno industrijā viņai noturēties nav izdevies, un arī tagad ārvalstu mediji izplatījuši fotogrāfijas, kā Nadja danco ap stabu Floridas striptīza klubā Ti's.

Nadja, protams, nav klasiska skaistule, tomēr viņa visai drosmīgi atkailina savas krāšņās ķermeņa formas un danco uz skatuves. Par dolāriem, kas viņai tiek bāzta biksītēs, Nadja nu varēs pabarot bērnus un samaksāt rēķinus.

Jau vēstīts, ka Sulemana iepriekš ir filmējusies visai perversā erotiskajā filmā, bet šobrīd viņa lielākoties naudu pelna, braukājot pa valsti un ar falla imitatoru uzstājoties prezentācijās.

"Šai sievietei nav nekādu morālo principu! Kur skatās varas iestādes? Viņai vajag atņemt bērnus - kādi viņi izaugs ar šādu māti?" - apmēram šāda ir vidusmēra amerikāņu reakcija uz Nadjas dzīvesveidu.

Taču daudzbērnu māmiņai nav viegli, jo viņa ir šķirtene un ar visu nākas tikt galā vienai pašai (vecākajam bērnam šogad paliks tikai 12 gadi). Pēc astoņnīšu piedzimšanas 2009. gadā viņas dzīve izrādījusies daudz grūtāka, nekā šķita sākumā.

"Es neieredzu bērnus, viņi man izraisa tikai riebumu," žurnālam In Touch savulaik stāstīja Nadja. "Mani vecākie bērni ir kaut kādi dzīvnieki. Viņi aizvien biežāk kā aptrakuši plosās, jo man patiešām nav laika viņus visus audzināt."

Visi Nadjas bērni ir nākuši mākslīgās apaugļošanas (in vitro fertilizācijas) ceļā. Māmiņa gan joprojām vaino ārstu un apgalvo, ka astoņus bērnus nekad nav gribējusi, un viņai esot teikts, ka piedzims labi ja trīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!