Foto: Vida Press
Eiropiešu uztverē neparasta kāzu ceremonija aizvadītajā nedēļā notikusi Dienvidāfrikas Republikā – tur salaulājies astoņus gadus vecs zēns Sanele Masilela un 61 gadu vecā piecu bērnu māte Helēna Šabangu, kura jau ir arī cits vīrs.

Kā vēsta vietējie mediji, tieši Sanele bijis tas, kurš lūdzis šo savienību - puisēns apgalvojis, ka šādu ieteikumu viņam devuši mirušo senču gari.

Pāris, kurš vairāk atgādina vecmāmiņu un mazdēliņu, salaulājās Tšvanes pilsētā DĀR Gautengas provincē, un ceremoniju apmeklēja aptuveni simts viesi.

Masiledas ģimene kāzām iztērēja gandrīz 2000 dolārus, par kuriem tika sarīkots mielasts, līgavai nopirkta krāšņa kāzu kleita, bet līgavainim - smalks uzvalciņš.

Tiesa, pagaidām šī laulība netiks uzskatīta par legālu, jo jaunais vīrs vēl nedzīvos kopā ar savu sievu - viņam jāsagaida pilngadība.

"Es teicu savam mammai, ka gribu precēties, un es patiešām gribēju. Esmu tik laimīgs, ka apprecējos ar Helēnu. Kad būšu vecāks, apprecēšu vēl vienu sievu, kas būs apmēram manā vecumā," stāstījis Sanele.

"Zēna vectēvs lūdza viņu apprecēties, pirms viņš vēl nav nomiris. Tad arī Sanele izraudzījās Helēnu, jo ļoti viņu mīlēja. Jauno sievu pārliecināja arguments, ka tas ir arī mirušo senču lūgums, jo, ja viņi nebūtu apprecējušies, liels ļaunums nāktu pār mūsu dzimtu," stāstīja zēna māte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!