Foto: Publicitātes foto
Kāds no Burjatijas Republikas galvaspilsētas Ulanudes restorāniem saviem apmeklētājiem piedāvā neparastu pakalpojumu – gandrīz kailu apkalpojošo personālu, turklāt restorāns tiek reklamēts kā pirmais šāds iestādījums visā plašajā Krievijā.

Ēdienus un dzērienus restorānā pasniedz gan puskaili puiši, gan meitenes, un, kā vēsta Krievijas mediji, lai iegūtu šo darbu, viesmīļiem bijusi jāiztur ļoti nopietna atlase.

Iestādes mākslinieciskais direktors ir Žamso Očirovs, kurš stāstījis, ka pie šāda lēmuma īpašnieki nonākuši, kad rūpīgi izanalizējuši vietējo tirgu un ulanudiešu vajadzības. Tad arī nolemts atvērt šādu restorānu, kas jau izraisījis milzīgu ažiotāžu.

Tiesa, daži apmeklētāji aizgājuši neapmierināti, jo bija atnākuši tikai paēst, bet par kailajiem viesmīļiem nav zinājuši. Viņi ļoti mulsuši un, kā stāsta aculiecinieki, gandrīz neko nevarējuši apēst.

Tomēr vairums atsauksmju ir pozitīvas - iedzīvotāji ir sajūsmā, ka viņu pilsētā uzņēmēji uzdrošinājušies šādam eksperimentam, turklāt arī ēdiens un serviss šajā restorānā esot labā līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!