Foto: Shutterstock
Ceļojumu aģentiem reizēm nākas saskarties ar patiešām neparastām ceļotāju vēlmēm – reizēm ekstravagantām, reizēm vienkārši muļķīgām. Ko tad īsti vēlas ceļotāji?

Asins rezerves

Foto: LETA

Mikipele - aukle

Ceļojums uz Atlantīdu


Ceļojumu aģenti uzklausījuši klienta lūgumu noorganizēt ceļojumu uz Atlantīdu.

Ciemos pie radiniekiem

Foto: PantherMedia/Scanpix

Bailes no mikrobiem

Foto: AFP/Scanpix

Viesnīcas numurs Orlando ar skatu uz okeānu


Par patiesi dīvainu var uzskatīt prasību rezervēt viesnīcas numuriņu ar skatu uz okeānu Orlando pilsētā, kas atrodas vairāk kā 60 kilometru attālumā no piekrastes.

Īpatnējas kāzas Lasvegasā

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kāds pāris vēlējies apprecēties Lasvegasā, kur mīlniekus salaulātu cilvēks, kas vienlaicīgi tēlotu Elvisu Presliju un rabīnu.

Teltī Sahārā


Kāds klients augusta vidū vēlējies dzīvot telts nometnē Sahāras tuksnesī, kur būtu nodrošināts gaisa kondicionieris, kas pasargātu viņu no spēcīgā karstuma. Lieki piebilst, ka šajā gada laikā temperatūras itin bieži var sasniegt vairāk kā +50 grādus. Tad jājautā – kāpēc gan vispār doties uz Sahāru?

Uz Havaju salām vilcienā


Ceļojumu aģentiem nākas atbildēt arī uz šādiem jautājumiem: "Vai es varu aizbraukt ar vilcienu/ autobusu/ automašīnu uz Havaju salām?"

Vērot vaļus Lielajā kanjonā


Kāds ceļotājs izcēlies ar īpaši labu humora izjūtu, izsakot vēlmi aizbraukt uz Lielo kanjonu, lai dotos braucienā ar plostu un vērotu vaļus.

Pieskaņota apakšveļa

Foto: Shutterstock

Kāds ceļotājs - estēts lūdzis ceļojumu aģentam piezvanīt uz viesnīcu un noskaidrot rezervētā numuriņa sienu krāsu, lai varētu iegādāties pieskaņotu apakšveļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!