Viesnīcu apkalpojošajam personālam ik dienas nākas saskarties ar dažādiem viesu untumiem un iegribām. Tomēr ir arī tādi gadījumi, kas īpaši izceļas uz pārējo fona.

Suņu kāzu rīkošana

Foto: Publicitātes foto

Beverlihilsas viesnīcā Losandželosā kāds viesis, kas tur uzturējās kopā ar savu izstāžu kolliju, lūdza apkalpojošajam personālam noorganizēt suņu kāzas. Viss bija kā pienākas – ar mācītāju, mielastu, kāzu tērpiem un medusmēneša numuriņu, kas kopā izmaksāja ap 15 000 dolāru.

Zelta zivtiņa labam miegam

Foto: F64

Kādas Keiptaunas viesnīcas administratoram nācās vakarā doties uz lielveikalu, lai iegādātos zelta zivtiņu, jo viens no viesiem uzstāja, ka nespēj iemigt, ja nevar vērot peldošas zivis.

Sīpolu gredzens galvas lielumā


Kādā Londonas viesnīcā tika izpildīts amerikāņu tūrista lūgums saņemt mīklā ceptu sīpolu gredzenu, kas būtu viņa galvas lielumā.

Salvadora Dalī untumi

Foto: F64

Arī slavenības mēdz izcelties ar visai ekstravagantām vēlmēm. Parīzes viesnīcā Le Maurice regulārs viesis bija gleznotājs Salvadors Dalī, kurš ir pieprasījis, lai uz viņa numuriņu tiktu atvests zirgs. Ir bijis arī gadījums, kad mākslinieks viesnīcas personālam esot lūdzis, lai viņi Parīzes Tilerī dārzā noķertu mušas, turklāt par katru no tām samaksāja 5 frankus (aptuveni 1 eiro). Savukārt kādā citā reizē Dalī kungs esot gribējis, lai uz viņa numuriņu atved aitu baru. Kad tas ticis izdarīts, viņš esot paņēmis pistoli un sācis uz tām šaut. Par laimi, ierocis bija pielādēts ar tukšām patronām.

Vakariņas ar spokiem


ASV Kolorādo štata Stenlija viesnīcā, kas ir slavena ar savām paranormālajām aktivitātēm, kāds pāris lūdza noorganizēt vakariņas kopā ar kādreizējo viesnīcas īpašnieku spokiem.

Lauvas dzimšanas dienā

Foto: AP/Scanpix

Parīzes viesnīcā Plaza Athénée kāds viesis lūdza, lai viņa numuriņā tiktu nogādāti 2 lauvu mazuļi, kas būtu kā dzimšanas dienas pārsteigums viņa meitai.

Neparasta bildināšana


Viesnīcu personālam bieži vien nākas saviem viesiem izpalīdzēt ar neparastu bildinājumu noorganizēšanu. Kanādas viesnīcā Fairmont Chateau Whistler kāds viesis savu mīļoto vēlējās bildināt bruņinieka tērpā balta zirga mugurā.

Divi televizori

Foto: DELFI

Vaksācija

Foto: PantherMedia/Scanpix

Londonas Grosvenor viesnīcas administratoram nācies izpalīdzēt vienam no viesiem, veicot muguras vaksāciju.

Šūpuļdziesma

Foto: Shutterstock

Dienvidāfrikas Gauteng viesnīcā kāds viesis pieprasījis, lai viņam pirms gulētiešanas tiek nodziedāta šūpuļdziesma, jo citādāk viņš neesot varējis iemigt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!