Foto: AFP/Scanpix

Plašas diskusijas sociālajos tīklos un interneta vidē sacēlis kāds Latvijas Valsts policijas adresētais tvīts jaunai meitenei vārdā Alīna, kura mikroblogu vietnē Twitter padalījusies ar informāciju, ka atradusi labu vietu, kur uzsmēķēt marihuānu.

"Iesim zaļo pīpēt. Atradām ahujeno vietu," paziņojusi meitene un nekavējoties saņēmusi atbildi no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes.

"Mēs arī atradīsim šo vietu. Dzirdējām, ka tur pildspalvas tinte uz protokola izskatās īpaši skaisti," vēsta Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Twitter konts.

Likumsargu nelielā vārdu apmaiņa ar jaunieti radījusi veselu sensāciju - ļaudis steigšus šo ziņu pārpublicējuši tālāk, un tā ātri vien izplatījusies internetā, kļūstot par dienas galveno notikumu.

Sabiedrība steidzās izteikt arī savas domas. Kamēr citi slavē policistu darbu un nopeļ jaunietes paradumus un rakstības stilu, citi komentētāji pauž neizpratni, kādēļ tiek tramdīti cilvēki, kuri grib vienkārši atpūsties un relaksēties.

"Šitie mentu draudi caur Twitter ir tik smieklīgi! Ejiet ķert noziedzniekus, nevis cilvēkus, kas grib atpūsties," vītero kāds gudrinieks.

Tikmēr pati jaunā dāma nebūt neuztraucas par policistu draudiem. "Paldies visiem, kas atbalsta. Un lohi, kas dirš - kāda jums nah** starpība? Ko gribu, to rakstu," paziņojusi drosmīgā Alīna.

Meitene saņēmusi sabiedrības nosodījumu, ka par zālītes pīpēšanu paziņojusi sociālajos tīklos un ar to lepojas turklāt, viņas rakstības stils esot ļoti rupjš un nepieklājīgs.

Kāds puisis bija tik sašutis, ka nespēja klusēt un adresēja Alīnai ziņu, ka viņa esot stulba, uz ko meitene atbildēja īsi un kodolīgi - "Ej nah**!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!