Foto: Publicitātes foto
Vēlaties nakšņot lauvu krātiņā, hobitu pazemes mājiņās vai kanalizācijas caurulēs? Tas ir iespējams! Lai atvieglotu jūsu izvēli, "Delfi Ceļojumi" piedāvā astoņu pasaules dīvaināko viesnīcu apkopojumu.

Viesnīcas numurs - spoguļistaba


Viena no pasaules dīvainākajām viesnīcām atrodas Berlīnē. Viesnīca "Propeller Island City Lodge" viesiem piedāvā apmesties spoguļistabās.

Bīglu mājas


ASV viesnīcā "The Dog Bark Park Inn" iespējams nakšņot mājās, kas izskatās pēc lieliem bīgliem.

Viesnīca kanalizācijas caurulēs

Foto: Publicitātes foto

Kurš varētu iedomāties, ka gulēt uz betona varētu būt ērti un patīkami? Austrijas viesnīcā "Das Park Hotel" var apmesties atjaunotās kanalizācijas caurulēs un Donavas krastā vērot skaistus skatus.

Nakšņošana cietumā


Austrālijas viesnīca "The Old Jail" ir radījusi naktsmītni tūristiem, kuriem patīk spilgtas un asas emocijas – viņi var nakti pavadīt bijušā cietuma ēkā. Kas nav mazsvarīgi, cenas šajā viesnīcā ir ļoti draudzīgas.

Saldi sapņi lauvu krātiņā


Berlīnes viesnīcas "Two Lions" istabiņas atgādina lauvu krātiņus. Taču viesiem paliek iespēja izvēlēties – gulēt krātiņā vai tomēr ērtā gultā.

Viesnīca ar ūdenskritumu


Gulēt un klausīties ūdenskrituma šalkās? Pasakainu skatu un eksotisku naktsmītni piedāvā "Magic Mountain Hotel" Čīlē, kur ceļotāji var nakšņot meža vidū starp koku galotnēm izbūvētā viesnīcā ūdenskrituma šalku ieaijāti.

Nakšņošana glābšanas plostos


Visai neparasta ir arī viesnīca "Capsule Hotel" Nīderlandē, kas izvietota oranžās apaļās mājiņās - tādos kā glābšanas plostos jūrā.

Nakts hobitu namiņā


"Hobbit Motel" Jaunzēlandē piedāvā apmesties pazemes mājiņās, kas stilizēti iekārtotas, iedvesmojoties no Dž.R.R.Tolkīna triloģijas "Gredzenu pavēlnieks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!