Foto: Publicitātes foto
No 3. līdz 6. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pulcēsies visi, kas gatavi jaunām interjera pārmaiņām un atrodas ideālo mēbeļu meklējumos. Tur konkurētspējīgākie mēbeļu ražotāji, tirgotāji un dizaineri pulcēsies mēbeļu un interjera izstādē "Baltic Furniture 2013", lai prezentētu jaunākās mēbeļu kolekcijas, kā arī mēbeļu furnitūru un apdares materiālus. Tā portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Šogad izstādē piedalīsies vairāk nekā 150 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Vācijas, Dānijas un citām valstīm, kuri piedāvās kvalitatīvas, funkcionālas, ekoloģiskas un transformējamas mēbeles. Izstādes rīkotāji sola demokrātiskas cenas, ekspertu konsultācijas un īpašus izstādes piedāvājumus.

Izstādē varēs izpētīt un iegādāties jau gatavas virtuves iekārtas, kā arī pasūtīt individuāli, izvēloties savām vajadzībām atbilstošus risinājumus.  Uzņēmumi "Kuhni Belarusi", "Nolte Home", "Goldoptima", "Patix" u. c. prezentēs virtuves mēbeles un virtuves iekārtas gan klasiskā stila, gan modernā stila piekritējiem. Šo mēbeļu ražošanā ir izmantoti inovatīvi un kvalitatīvi materiāli, tās ir oriģināla dizaina un ir pieejamas plašā krāsu gammā.

Gaumīgs dizains, dabiski materiāli, izcila kvalitāte, smalkas detaļas - šīs un vēl citas īpašības raksturo guļamistabas un viesistabas mēbeles, kuras izstādē piedāvās pašmāju un ārvalstu ražotāji un tirgotāji. Masīvā bērza mēbeles, kurās prasmīgi apvienotas tradicionālas vērtības un mūsdienīgs dizains, piedāvājumā no "Daiļrade Koks", iebūvējami skapji no "Davanti", ozolkoka guļamistabas un viesistabas mēbeles no "SEL RA ART", ādas, auduma un kombinētie dīvāni no "Mūzas istabas", greznas gultas no "Elite House" un "Raita" - to visu četru dienu garumā ikviens varēs aplūkot, izpētīt un aptaustīt Ķīpsalā.

Savukārt kristāla gaismas ķermeņus, košus, dažādu krāsu, faktūru un izmēru spilvenus un paklājus, antialerģiskus matračus un citus dekorus, kas lieliski saderēs kopā ar augstāk minētajām mēbelēm, piedāvās uzņēmumi "Lilia Koduvalgustus", "Kate", "Unikulma", "Tempur" u. c.

Izstādē būs arī bērnu mēbeļu piedāvājums - gultas, skapji, plaukti un mantu kastes mīļāko spēļlietu glabāšanai, rakstāmgaldi mācībām, zīmēšanai un lasīšanai, kā arī citas košas, drošas un dzīvespriecīgas mēbeles. Arī jaunatnei pašmāju ražotāji "Daiļrade Koks" un "SEL RA ART" piedāvās oriģinālas mēbeļu kolekcijas, kas izstrādātas tīrās un gaišās krāsās, lai tās labi iederētos viskošākajā un revolucionārākajā jauniešu telpas noformējumā.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstādi "Design Isle 2013", kura vienkopus pulcēs spožākos Latvijas dizainerus un ražotājus, kas radošā un aktīvā vidē piedāvās jaunākās dizaina preces un pakalpojumus, kas sniegs estētisku baudījumu un priecēs ikvienu apmeklētāju.

Uzzini vairāk: www.balticfurniture.lv vai www.facebook.com/baltic.furniture!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!