Foto: Vida Press
62 gadus vecais amerikānis Edvards Smits (attēlā) savu dzīvi veltījis automašīnām – viņš mūža laikā ir stājies seksuālās attiecībās ar vairāk nekā 1000 dažādiem spēkratiem, kurus viņš dēvē par savām "mehāniskajām mīļākajām".

Tādus cilvēkus kā Smits dēvē par mehafīliem jeb mehanofīliem - tie ir īpatņi, kuri izjūt seksuālu uzbudinājumu no mehānismiem un tehniskām ierīcēm. Saskaņā ar statistiku pasaulē dzīvo aptuveni 500 izteiktu mehanofīlu.

Tiesa, Smits mīlējies ne tikai ar automašīnām, bet arī ar velosipēdiem, lidmašīnām un helikopteriem. Īsta sieviete viņa mūžā esot bijusi tikai viena, turklāt ne uz pārāk ilgu laiku.

Kā izdevumam The Huffington Post pastāstījis Smits, viss sācies, kad viņš bijis 13 gadus vecs. Par viņa pirmo seksuālo partneri kļuvusi Corvette Stingray automašīna, kas tikko bija parādījusies auto tirgū.

"Toreiz es vēl līdz galam neapzinājos, kā tieši izpaužas mana iekāre pret automobiļiem, taču jau tad es sapratu, ka gribu viņu iegūt," stāstījis vīrietis, kurš dzīvo Vašingtonas štata pilsētā Jelmā.

Šobrīd Smits ir precējies ar Volkswagen Beetle automašīnu, kuru viņš dēvē par Vaniļu, tomēr vīrietis nav uzticīgs un krāpj savu "sievu" - viņam ir sekss arī ar 1973. gada Opel GT sporta auto (Kanēli) un ar 1993. gada Ford Ranger Splash (Ingveru).

"Dažiem vīriešiem patīk glūnēt uz sieviešu pupiem un dibeniem, bet es ar baudu aplūkoju skaistu mašīnu priekšas un pakaļas," atzīst Smits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!