Neizmērojamajos interneta plašumos lielu ievērību iemantojis kāds jenots, kurš gluži kā cilvēks sēž pie galda un mielojas ar vīnogām. Našķošanās iemūžināta arī video, kurš vēlāk publicēts vietnē YouTube un pāris mēnešu laikā kļuvis par tīmekļa hitu.

Jenota mielasta ieraksts veikts Krievijā, un tajā redzami unikāli kadri, kuros dzīvnieks uzvedas gluži kā cilvēkveidīga būtne - tas sēž pie galda un ar mazajām ķepām pietur vīnogu ķekaru, no kura pa vienai vien ar zobiem atdala sulīgās ogas un kāri tās sakošļā tās.

Bieži vis negadās redzēt mežā dzīvojošu būtni, kura sēž pie virtuves galda un uzvedas kā cilvēks, tādēļ jenots ātri vien apbūris visu pasauli un nu jau kļuvis slavens ne tikai Krievijā, bet arī citās valstīs, un izpelnījies ārzemju mediju ievērību.

Meža radībiņas mielasta video saņēmis arī ievērojamu "īkšķis uz augšu" atzīmju skaitu video krātuvē YouTube, un komentāros cilvēki pauž viedokli, ka šis ir piemīlīgākais klips, ko viņu acis jebkad skatījušas.

Tiesa, dažu komentētāju starpā arī izcēlies neliels ķīviņš, kurā vairāki amerikāņi pavēstījuši, ka viņu valstī jenoti rakņājas pa miskastēm, bet Krievijā šos dzīvniekus, kā rādās, sēdina goda vietā pie pusdienu galda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!