Pasaules slavu iemantojusi kāda britu sirmgalve, kurs ar segvārdu Gamegran87 video vietnē YouTube publicējusi videoklipu, kurā iemūžinājusi kadrus, kuros plosās, klaigā, lamājas un lādas, spēlējot populāro videospēli Grand Theft Auto V.

Vecenīte video aprakstā paskaidrojusi, ka saņēmusi vēstuli no uzņēmuma British Gas ar paziņojumu, ka tiks paaugstinātas gāzes cenas. Lai izlādētu dusmas, večiņa nolēmusi pašaudīties un nogalināt cilvēkus videospēlē.

Sirmgalve video skatītājiem arī atvainojas par "spēcīgo valodu", kuru viņa pielieto spēles karstumā, taču ziņa par gāzes sadārdzināšanos viņu tā sadusmojusi, ka nav spējusi valdīties, tādēļ nolēmusi "izlaist tvaiku".

Video redzama ne tikai sirmgalve, bet paralēli tiek rādīts arī tas, ko viņa dara spēlē - skraida pa pilsētu, meklējot cilvēkus, kurus piekaut, aizdedzināt, nošaut un visādi citādi nomocīt līdz nāvei.

Večiņa neslēpj savu milzīgo sašutumu par gāzes cenu celšanos, ko arī pauž British Gas vadībai veltītos neglaimojošos izteicienus, bet video noslēgumā viņa ir tik aizsvilusies, ka ar bazukas palīdzību uzlaiž gaisā virtuālu cilvēciņu un vēlāk apšauda pilsētu ar tanku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!