Septembrī visu pasauli pārsteidza nerātnās amerikāņu popzvaigznes Mailijas Sairusas videoklips dziesmai Wrecking Ball, kurā mūziķe parādījās kaila. Tagad tam tapusi arī parodija, kas kļuvusi par tikpat lielu interneta sensāciju kā oriģināls un pāris dienu laikā apskatīta gandrīz 26 miljonus reižu.

Video izveidojis populārais amerikāņu interneta jokdaris Stīvs Kardainals, kurš savulaik jau parodējis tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Keitiju Periju, Lady Gaga un citas, un tas bija tikai laika jautājums, kad beidzot pienāks Mailijas kārta.

Stīvs, veidojot satīras, iecienījis izmantot tīmekļa vietni Chatroulette.com, kurā notiek interaktīvas sarunas ar ļaudīm no visas pasaules ar vebkameru un mikrofonu palīdzību - šis portāls ir ļoti pateicīgs cilvēku reakciju iemūžināšanai, ko arī jokdaris izmantojis.

Parodijas sižetā Stīvs ir tērpies gluži kā Mailija Wrecking Ball videoklipā - baltā topiņā un biksītēs -, un viņš dungo līdzi dziesmai, kā arī izpilda dažādas kustības, atdarinot Sairusas izgājienus, bet paralēli iemūžina, kā cilvēki uz to visu reaģē.

Protams, lielākoties cilvēku sejās redzams pārsteigums un izbrīns, kurš mijas ar histēriskiem smiekliem, taču īpaši lielu sajūsmu visiem radīja mirklis, kad Stīvs pavisam plikiņš šūpojās uz milzīgas bumbas, kā arī izpildīja nu jau par leģendu kļuvušo Mailijas firmas zīmi - āmura laizīšanu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!