Foto: Privātais arhīvs
Visai neparastu fotogrāfiju savā "Instagram" profilā publicējusi 24 gadus vecā britu televīzijas seja, modele un žurnāliste Pīča Geldofa – "selfijā" redzams, ka uz viņas pleca roku uzlicis spoks.

Pirms dažām dienām sieviete mazgāja savu meitiņu Astalu Vilovu Dilanu un, protams, par šo faktu gribēja paziņot visiem saviem sekotājiem. Taču liels bija māmiņas pārsteigums, kad fotogrāfijā bija redzams arī svešķermenis.

"Kamēr ar Astalu sēdējām vannā, es ar savu mobilo telefonu nofotografēju spoka roku! Un nē - tā nav mana roka! Ar vienu roku es biju apķērusi meitu, ar otru turēju kameru, lai varētu uzņemt "selfiju"," pie fotogrāfijas raksta Pīča.

Pēc spoka atklāšanas māmiņa pārbijusies un naktī uz meitas istabu atstājusi atvērtas durvis, lai varētu steigties palīgā, jo spoks nodomātu atgriezties.

Kā vēlāk izdevumam "Mirror" pastāstījusi Pīča, notikums tik ļoti viņu satraucis, ka viņa nolēmusi noskaidrot, kam māja piederējusi iepriekš.

Izrādās, ēka celta pagājušā gadsimta divdesmitajos gados - to uzbūvējis kāds bagāts vīrietis un viņa sieva, kas tolaik gaidījusi bērniņu. Tomēr laimīga dzīve viņiem nebija gaidāma, jo drīz vien sieviete dzemdēja mirušu bērnu, bet pati no bēdām sajuka prātā un noslīcinājās vannā.

Tas gan Pīčai nav licis meklēt jaunu mājvietu, un viņa secinājusi, ka, visticamāk, tas ir draudzīgs spoks, kurš tikai gribējis atgādināt par savu klātbūtni.

Pīča Geldofa ir leģendārā īru rokmūziķa, grupas "The Boomtown Rats" līdera Boba Geldofa meita. Viņš ir plaši pazīstams kā humānists, kurš rīko grandiozus labdarības koncertus, un filmējies Pinka lomā filmā "Pink Floyd The Wall".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!