Foto: Privātais arhīvs
Kāds vērša saimnieks Indijā nebeidz vien priecāties par savu pieckājaino dzīvnieku, jo vērsis viņam palīdzējis strauji kļūt turīgam – grūtnieces bariem vien brauc pie vērša, lai par labu samaksu varētu pieskarties viņa piektajai kājai.

Trīs gadus vecais vērsis vārdā Radžu ar savu saimnieku Radžu Pratapu dzīvo Raipūras pilsētā, un vēl pagājušajā gadā viņš bija vienkāršs nabadzīgs gans.

Pirms gada pie viņa pienākusi sieviete, kura līgusi pieskarties vērša piektajai kājai. Viņa stāstīja, ka esot dzemdējusi četras meitas un tagad vēlas dēlu. Radžs atļāva, un drīz vien sievietei piedzima dvīnīši - abi dēli.

Kolīdz kaimiņi uzzināja par brīnumaino vērsi, dzīvnieks ar patoloģisko izaugumu, kas nu tika dēvēts par "maģisko pakavu", kļuva slavens ne tikai Raipūrā, bet visā Indijā.

Drīz vien pie gana Radža un vērša Radžu sāka ierasties pirmās klientes - grūtnieces, kuras vēlējās tikt pie dēla. Sievietes sāka par pieskaršanos "maģiskajam pakavam" piedāvāt naudu, un Radžs viņām neatteica.

Tiesa, summas nebija lielas - aptuveni 20 santīmi no katras sievietes, taču grūtnieču skaits bija tik liels, ka Radžs ātri vien kļuva itin turīgs.

Neticamākais ir tas, ka pirmās 30 sievietes patiešām dzemdēja dēlus, un tas Radžam lika stāstīt, ka viņa vērsim piemīt pārdabiskas spējas un viņa metode darbojas bez kļūdām. Viņš pat kļuva tik pārliecināts, ka neveiksmes gadījumā solīja atdot naudu.

Kā vēsta vietējie mediji, pilsētnieku līksme savu apogeju sasniegusi 2013. gada 23. decembrī, kad kāda sieviete dzemdējusi trīnīšus - protams, visus puisēnus.

"Manam Radžu ir spējas, par kurām es gribu pastāstīt visiem. Kādreiz mēs ar Radžu atbrauksim uz Eiropu vai Ameriku un aplaimosim ikvienu pāri, kas to vēlēsies," savus nākotnes plānus atklājis Radžs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!