Neraugoties, ka prezervatīvi aizsargā pasauli no pārapdzīvotības, cilvēki, kas tos lieto, bieži vien sūdzas par baudas pazemināšanos dzimumakta laikā. Ņemot vērā šo faktu, divi amerikāņi izstrādājuši ierīci, kas, iespējams, kļūs par nākotnes cilvēku prezervatīvu.

Šī ierīce uz prezervatīvu sūta īsus elektriskos impulsus, kas palielina seksa laikā piedzīvoto sajūtu daudzumu un diapazonu, turklāt, pēc izstrādātāju vārdiem, tā ir lietojama ne tikai uz dzimumlocekļa.

Prototipu, kam dots nosaukums "Elektriskais zutis", izstrādājuši Firazs Pīrss un Endrjū Kvitmeijers no Džordžijas Digitālo mediju programmas.

Rūpīgi pārdomājot savu plānu, abi censoņi secināja, ka, ja mūsdienu prezervatīviem pievienotu vadu, tad tie nodrošinātu ne tikai aizsardzību no slimībām un grūtniecības, bet arī ievērojami vairotu seksuālo baudu.

Lai pārbaudītu sajūtu spektru, vispirms konstruktori radīja "mīkstu stimulējošu piedurkni", kas aprīkota ar masīviem vadītspējīgiem elektrodiem. Savukārt elektrisko impulsu vadība tika nodrošināta ar programmējamu kontrolierīci "LilyPad".

No drošības viedokļa izmantotās elektrības jauda, kas nepieciešama elektrodu uzlādēšanai, ir ļoti niecīga, lai gan aizgudrotāji nenorāda precīzu strāvas lādiņu. Paši testējot šo ierīci, gan Pīrss, gan Kvitmeijers apgalvoja, ka sajūtas ir "patīkamas un aizraujošas".

Šobrīd resursā "IndieGoGo" notiek naudas vākšanas kampaņa, un, ja līdz šī gada 31. martam entuziasti saziedos 10 000 dolāru, tad nākotnes prezervatīvu ražošanu puiši uzsāks rūpnieciskos apmēros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!