Aizvadītā gada rudenī par visas pasaules sensāciju kļuva Volvo reklāma, kurā asa sižeta filmu zvaigzne Žans Klods van Damme uz divām braucošām smagajām automašīnām izpildīja špagatu. Tagad tapis video, kurā viņš šo pašu triku izpilda kosmosā, bezsvara stāvoklī.

Pēc tam, kad publiskajā telpā nonāca reklāmas rullītis ar van Dammi, ātri vien tīmeklī parādījās vairākas parodijas, kurās ļaudis mēģināja atdarināt aktiera triku. Arī pašmāju jokdari nesnauda - tie trilleru zvaigznes ķermenim piemontēja Valsts prezidenta Andra Bērziņa galvu.

Likās, ka parodiju bums un lielā interese par šo reklāmu pierimusi, taču šonedēļ tīmeklī parādījusies jauna variācija par van Dammes triku - kāds ķīniešu izcelsmes puisis radījis īpaši kvalitatīvu un profesionālu sižetu, kurā aktieris špagatu izpilda bezsvara stāvoklī.

Šajā sižetā ir tieši tāds pats scenārijs, kāds redzams Volvo smago automašīnu reklāmā, taču šoreiz aktieris špagatu veic starp diviem mākslīgajiem zemes pavadoņiem, un video tā veidotājam padevies ļoti kvalitatīvs un reālistisks.

Lieki teikt, ka klips kļuvis par interneta sensāciju, un tīmekļa vietnē Youtube pāris dienu laikā tas noskatīts jau gandrīz miljons reižu.


Oriģinālā reklāma


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!