Foto: Kadrs no video
Dažādu burvju mākslinieku triki parasti liek skatītāju sirdīm pukstēt straujāk un elpām ļaunās priekšnojautās aizrauties, bet iluzionistiem-amatieriem gadās kļūmes, kas atklāj burvju pasaules ikdienišķās aizkulises.

Šonedēļ videovietnē Liveleak.com ievietots video, kas tapis kāda skolēnu talantu šova laikā Krievijā, un īsā laikā filmiņa iemantojusi interneta lietotāju simpātijas.

Video iemūžināts kāda puiša labi iecerētais triks - viņš kopā ar savu asistenti, kāda ir katram sevi cienošam burvju māksliniekam, bija nolēmis sanākušos skatītājus iepriecināt ar tradicionālo kastes pārzāģēšanu.

Pavirši uzmeistarotajā kastē pēc abu triku meistaru aicinājuma ielīda kāda meitene, un drīz vien otrā kastes galā parādījās divas ņipras kājiņas.

Kad iluzionists kasti bija pārzāģējis un katra no tās daļām tika stumta uz savu pusi, asistente sev uzticēto daļu apgāza, un tapa skaidrs, ka šim puisim par profesionāla burvju mākslinieka karjeru sapņot nevajadzētu - "pārzāģētā" meitene bija sveika un vesela, un drīz vien no otras kastes izlīda vēl viena trika dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!