Foto: Kadrs no video
Ķīnieši ar savām jokainajām un nereti arī visnotaļ ērmīgajām izdarībām vairākkārt likuši par sevi runāt visai pasaulei, un tagad tīmeklī īstu sensāciju radījis kāds puisēns, kurš, pateicoties dalībai talantu šovā, interneta vidē iemantojis lielu popularitāti.

Šī stāsta galvenais varonis ir trīs gadus vecais Zhangs Junhao, kura lielākā aizraušanās ir dancošana - tiklīdz puisēns iemācījās staigāt, viņš sāka izkopt arī savu dejotprasmi, un pāris gadu laikā zēns apguvis dažādus deju stilus.

Savu dejošanas talantu mazais puisēns nesen nodemonstrēja arī populārajā ķīniešu talantu šovā Amazing China jeb Brīnišķīgā Ķīna, kur atraktīvais zēns izpildīja dažāda žanra un stila dančus, un lieki teikt, ka jau viņa parādīšanās uz skatuves vien izsauca milzīgu sajūsmu un skatītāju ovācijas.

Puisēns žūrijas pārstāvjiem vispirms pasniedza tālvadības pulti, ar kuras palīdzību izvēlēties dziesmas, kuru pavadījumā viņam jādanco, un priekšnesuma laikā vairākkārt mainījās mūzika, taču katru reizi talantīgais zēns spēja pielāgoties kompozīcijas ritmam un izpildīt atbilstošus soļus.

Ņemot vērā zēna vecumu un atzīstamo dejotprasmi, nav brīnums, ka viņam izdevās aizkustināt un pārsteigt žūrijas pārstāvjus, taču negaidīti pusēna priekšnesums iemantojis atzinību arī citur pasaulē - tīmekļa vietnē Youtube danču video jau noskatīts vairākus miljonus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!