Foto: Kadrs no video
Šobrīd Baltkrievijā norisinās pasaules čempionāts hokejā, un nevar noliegt, ka tieši Latvijas izlase kļuvusi par vienu no sacīkšu galvenajām zvaigznēm – to skaidri apliecina arī uzvara, kas ceturtdienas, 15. maija, pievakarē tika izcīnīta pret ASV sportistiem.

Kā jau tas nereti notiek ar zīmīgiem un plaši atspoguļotiem notikumiem, arī šoreiz interneta jokdari un asprāši nesnauž, un par godu vērienīgajam notikumam - Latvijas izlases triumfam pār ASV izlasi - publiskajā telpā parādījies humoristisks videoklips.

Nelielajā sižetā parādīts, kādas izjūtas pārņem leģendāro un mītiem apvīto asa sižeta filmu zvaigzni Čaku Norisu, aptverot, ka amerikāņi hokejā piekāpušies latviešiem - spēles iznākums tik ļoti satriec aktieri, ka viņš izšķaida televizoru.

Īsā laikā šis klipiņš, kura autori ir Jelgavas kino ķēmotāju apvienība Roland Pictures, kļuvis par pašmāju interneta hitu, un tas iemantojis lielu popularitāti sociālajos tīklos.

Savukārt vietnē Youtube komentāru sadaļā pie video vairāki latvieši sižeta veidotājiem ieteikuši videoklipu papildināt ar subtitriem angļu valodā, lai tas kļūtu populārs un tiktu pamanīts arī ārvalstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!